Κοινωνία

Γαβαλάς: "Με έχει επηρεάσει η ακρίβεια - Τρώω φακές αντί για χαβιάρι"

Ξεκινώντας ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την απουσία του φέτος από την τηλεόραση και το τι κάνει σήμερα.

«Aρχίζουν τα ΙΕΚ, οι σχολές που διδάσκω, είμαι σύμβουλος σε τρεις εταιρείες με ρούχα και έχω αναλάβει το ενδυματολογικό των 4 Αμερικανών πρωταγωνιστών σε μια ταινία που λέγεται Μύκονος και μετά από αυτό έχω να κάνω ένα γύρισμα στην Emily in Paris γιατί πέρυσι έχασα την ευκαιρία γιατί ήμουν στο my Style Rocks και δεν μπορούσα να λείπω μια εβδομάδα που ήταν τα γυρίσματα. Φέτος ήθελα να είμαι αρκετά απελευθερωμένος», είπε.

Δηλώνοντας ότι φέτος δεν του αρέσει η τηλεόραση είπε: «Αν υπήρχε καλή τηλεόραση ακόμη και οι ηλικιωμένοι που έχουν αρχίσει και μπαίνουν στο TikTok δεν θα μπαίνανε. Στενοχωριέμαι όταν σε ένα σόου μόδας έχεις να κάνεις με κορίτσια που άλλες είναι οι σκέψεις τους άλλα είναι τα δεδομένα τους, άλλα πρέπει να τους πεις εσύ για να σε καταλάβουνε. Και μετά τα ενημερωτικά, τα πρωινά που παίρνουν μια δυστυχία. Δηλαδή τώρα παίρνουν ένα θέμα και το εξευτελίζουν όλες οι εκπομπές ή μιλάει ο ένας για τον άλλον αυτό το πράγμα δεν με βρίσκει σύμφωνο».

Δηλαδή λες στην κυρία που τηγανίζει την μελιτζάνα στο σπίτι να ντυθεί colourblocking;

Αναφερόμενος στο My Style Rocks που συμμετείχε πέρυσι ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Ο κόσμος βαρέθηκε να βλέπει τα ίδια πράγματα, πώς να πείσεις τον κόσμο να βλέπει κάτι ανούσιο και ανόητο. Το ίδιο κάναμε και πέρυσι και εγώ ήμουν ένας από αυτούς που έπρεπε να κρίνει ένα colourblocking, μα τι είναι αυτό, ποιος το φοράει σήμερα. Δηλαδή λες στην κυρία που τηγανίζει την μελιτζάνα στο σπίτι να ντυθεί colourblocking;».

Καλά έκανε και πήγε στο Mega η Φαίη Σκορδά

Μεταξύ άλλων σχολίασε και την μετεγγραφή της Φαίης Σκορδά. «Καλά έκανε η Φαίη Σκορδά και πήγε στο Mega. Επειδή τότε, στον ΣΚΑΪ, ήμασταν σε κοντινά πλατό, κανείς από τις δύο μεριές δεν ήταν ευτυχισμένοι. Το Mega έχει μια μεγάλη προίκα και φυσικά έχει και μια μεγάλη απώλεια γιατί απώλεια είναι η Ελένη Μενεγάκη. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κρατάει το παλιό κοινό του Mega, ο Ουγγαρέζος κρατάει το ενδιάμεσο της Φαίης με την Ελένη, η Φαίη είναι το φρέσκο άτομο», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Αναφερόμενος στο bullying είπε ότι πάντα υπήρχε και μιλώντας για τον εαυτό του είπε ότι είχε πέσει και εκείνος θύμος. «Οταν ήμουν νέος και ντυνόμουν περίεργα, φυσικά».

Γαβαλάς για Ματούλα Ζαμάνη: Το έκανε από αγάπη για το κοινό της αλλά δεν βγήκε ωραίο

Για τη Ματούλα Ζαμάνη και την κίνησή της να πετάξει την μπλούζα της στη συναυλία της, που συζητήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε: «Αυτό το φλας που κάνει πάνω στα ντέρτια της, ή στα κέφια της δεν πρέπει τελικά να το μοιραζόμαστε στη σημερινή φαγάνα των social media και γενικά των ΜΜΕ. Το έκανε από αγάπη για το κοινό της αλλά δεν βγήκε ωραίο. Τώρα όσον αφορά τους σωματότυπους εγώ λέω ότι ένας τέτοιος σωματότυπος -όχι ότι της Λιόλιου της Βανδή είναι προς έκθεση- θα έπρεπε να το προστατεύει. Να το κάνει λίγο πιο χαριτωμένο αν θέλει. Αν δεν θέλει, θα το προστάτευα ώστε να μην το εκθέτω τόσο πολύ. Βλέπεις ότι ο κόσμος δεν λέει για το καλό της βραδιάς εκείνης, λέει για αυτό».

Με έχει επηρεάσει η ακρίβεια για αυτό πολλές φορές δέχομαι τα καλέσματα φίλων και τρώω τσάμπα

Μίλησε και για την εποχή της φυλακής. «Ημουν σε ένα βεστιάριο με 2.300 άτομα. Τα ωραιότερα ρούχα τα φόραγα εγώ και άλλος ένας φυλακισμένος», σχολίασε.

Για τη ζωή του σήμερα και τον τρόπο που βιοπορίζεται: «Ο τρόπος ζωής μου είναι πολύ καλύτερος τώρα γιατί έχω φίλους βαθύπλουτους που δεν μπορούσα τότε να τους δω και να μου προσφέρουν τα σκάφη τους, τα αεροπλάνα τους».

«Φυσικά με έχει επηρεάσει η ακρίβεια για αυτό πολλές φορές δέχομαι τα καλέσματα φίλων και τρώω τσάμπα. Πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ και για αυτό κάνω νηστεία, δηλαδή τρώω πίτουρο με γάλα αμυγδάλου, παλιά έτρωγα 3,500 θερμίδες ποιοτικές, τρώω φακές αντί για χαβιάρι, εντάξει μια χαρά», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εσωτερική Ασφάλεια 0

Φωτιά στην Ευρώπη: Μυστικός εθνικιστικός στρατός της Βρετανίας ενώ στην Γερμανία έχουμε “Aφγανικό στρατό” κατά των εχθρών του Ισλάμ

Επερχόμενη σύγκρουση κοινωνιών στην πολυπολιτισμική Ευρώπη που αντιμετωπίζει επίσης ανεργία και ανασφάλεια; Η πρώτη...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Ρωσία ανακάλεσε τον πρεσβευτή της από τις ΗΠΑ-Ιρανικά μαχητικά αεροσκάφη Su-35S εναντίον Ισραηλινών και Αμερικανικών F-35 με Ρώσους πιλότους;

Από ώρα σε ώρα η ισραηλινή επίθεση ενώ “ακροβολίστηκε” ο ιρανικός στόλος για να μην καταστραφεί εντός Ναυστάθμων καθώς...