Κοινωνία

Κέρκυρα: Θλίψη στην κηδεία του 68χρονου που δολοφονήθηκε από τη σύζυγό του - Τι λέει ο δικηγόρος της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 68χρονου που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου από τραύμα που δέχτηκε με μαχαίρι από την 48χρονη σύζυγό του στην Κέρκυρα.

Στην κηδεία, η οποία έγινε σήμερα, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, στις 15:00 στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα Κωτσέλα, στην Κέρκυρα, παρευρέθηκαν οι δύο κόρες του - η 11χρονη από τον δεύτερο γάμο του με την 48χρονη και η 42χρονη κόρη από τον πρώτο του γάμο- οι οποίες με βαθιά θλίψη προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες που πλαισιώνουν τον θάνατο του πατέρα τους.

Στον ανακριτή η 48χρονη 

Εν τω μεταξύ, η 48χρονη Ρωσίδα, η οποία ομολόγησε ότι τα ξημερώματα Σαββάτο μαχαίρωσε και σκότωσε τον άνδρα της, οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του corfutvnews.gr, για την υπόθεση, αλλά και την υπερασπιστική γραμμή της 48χρονης, μίλησε ο συνήγορός της Γεράσιμος Γραμμένος, ο οποίος ανέφερε ότι έχει έρθει σε επαφή με την γυναίκα.

Όπως είπε, «είναι μια περίπλοκη υπόθεση η οποία είναι σε εξέλιξη, καθώς δεν έχουμε λάβει ακόμα πλήρες αντίγραφο της δικογραφίας».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η υπερασπιστική της γραμμή είναι πως όλα έγιναν όταν η ίδια προσπάθησε να αμυνθεί από ένα επεισόδιο βίας που εκτυλίχθηκε στην κουζίνα του σπιτιού. Εκεί άρπαξε ό τι βρήκε μπροστά της και κάτω από συνθήκες έντονης πίεσης κατάφερε ένα χτύπημα στον αποβιώσαντα».

 

Το χρονικό της υπόθεσης

Το Σάββατο, ο 68 άνδρας βρέθηκε εντός του σπιτιού του στην Κέρκυρα, στην περιοχή του Περάματος.

Αρχικά, η σύζυγός του φερόταν να είναι αυτή που εντόπισε το πτώμα, αλλά όπως είχαμε αναφέρει και σε δημοσίευμα του protothema.gr, η 48χρονη ομολόγησε τελικά στη δολοφονία του. 

Ακόμα οι λόγοι που οδήγησαν στο έγκλημα δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο το ζευγάρι είχε απασχολήσει κατά καιρούς τις Αρχές για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, κάτι που έκανε τους αστυνομικούς να θέσουν από την αρχή τη σύζυγο του θύματος στο επίκεντρο της έρευνας.

Ειδικότερα τα περαστικά ενδοοικογενειακής βίας ήταν τρία. Το πρωτο το 2022 όταν ο άνδρας έκανε μήνυση στη σύζυγο για ενδοοικογενειακή βία, και τα άλλα δυο το 2024 τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο με μηνύσεις και των δυο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ