Κοινωνία

Μαρινέλλα: Τα τελευταία νέα για την υγεία της

Ανησυχία έχει προκληθεί μετά το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε χθες Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο με την κατάρρευση της Μαρινέλλας κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

Η κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή. Η ίδια σύμφωνα με πληροφορίες διατηρεί μια σχετική επαφή με το περιβάλλον και νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία και δεν έχει διασωληνωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μεσημέρι της Πέμπτης το θεραπευτήριο Υγεία εξέδωσε νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της 86χρονης Ελληνίδας τραγουδίστριας, στο οποίο αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «η κυρία Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης

Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Η στιγμή της κατάρρευσης της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε τη στιγμή που ερμήνευε το τραγούδι «Εγώ και Εσύ». Στον στίχο «Θεέ μου μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε» η 86χρονη ερμηνεύτρια κατέρρευσε και λιποθύμησε στη σκηνή του Ηρωδείου.

Το κοινό πάγωσε με το συμβάν και παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά. Τότε άρχισαν να αποχωρούν οι θεατές από το Ηρώδειο, ενώ οι συζητήσεις είχαν να κάνουν μόνο με το τι συνέβη στη Μαρινέλλα.

Από εκείνη τη στιγμή όλοι εύχονται η Μαρινέλλα, η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, να αναρρώσει και να βγει νικήτρια στην πιο μεγάλη μάχη της ζωής της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ