Συνελήφθη οδηγός του ΟΑΣΘ
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη - ΟΣΕΘ: «Χωρίς προβλήματα η πρώτη μέρα εισόδου στα λεωφορεία από την μπροστινή πόρτα» - Δεν τήρησαν όλοι το νέο μέτρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Το παραπάνω προκύπτει τουλάχιστον από τα στοιχεία που συνέλεξε ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου από τους οδηγούς των λεωφορείων στις γραμμές του ΟΑΣΘ.

γραμμών της νοτιοανατολικής Θεσσαλονίκης 59, 60 και 61 και διαπίστωσε την ομαλή επιβίβαση των επιβατών χωρίς ταλαιπωρία και καθυστερήσεις.

«Η πρώτη εντύπωση της εφαρμογής του μέτρου είναι θετική. Στην αυτοψία μας διαπιστώσαμε ότι οι επιβάτες ανεβαίνουν στα λεωφορεία χωρίς καθυστέρηση επιδεικνύοντας εισιτήρια ή κάρτες ή εκδίδοντας απ’ ευθείας από τα μηχανήματα. Η συμβολή των οδηγών και των ελεγκτών στην επίσπευση της επιβίβασης είναι καθοριστική και τους ευχαριστούμε» είπε ο κ. Τόσκας.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου θα παρακολουθεί καθημερινά την πορεία του μέτρου προκειμένου σε εύλογο χρόνο να εξάγει συμπεράσματα τα οποία θα αξιολογήσει κοινοποιώντας τα στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Δεν τήρησαν όλοι το νέο μέτρο του ΟΣΕΘ στα λεωφορεία

Παρά την επιτυχία του μέτρου, όπως αναφέρει ο ΟΣΕΘ, Μέσα της Θεσσαλονίκης αναφέρουν ότι δεν τήρησαν όλοι οι πολίτες την είσοδο αποκλειστικά από την μπροστινή πόρτα, όπως μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω πλάνα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ