Κοινωνία

Εξαφάνιση 23χρονης στην Θεσσαλονίκη: Αναπάντεχη τροπή στην υπόθεση! «Την είχαν 5 μέρες τυλιγμένη με μεμβράνες» - Απαγωγή καταγγέλλει ο πατέρας της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο πατέρας της 23χρονης μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου δήλωβσε πως η κόρη του έπεσε θύμα απαγωγής και πως την ημέρα που βρέθηκε από τους αστυνομικούς οι απαγωγείς της θα του τηλεφωνούσαν για να του ζητήσουν λύτρα.

«Την περασμένη Τετάρτη κατέβηκε από το διαμέρισμα και πήγε στο περίπτερο να πάρει κάτι. Επέστρεψε, αλλά συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει κάτι. Πήγε πάλι στο περίπτερο κι όταν επέστρεψε, κάποιος της έβαλε μια κουκούλα στο κεφάλι και την άρπαξε», ανέφερε αρχικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κόρη του εντοπίστηκε χάρη σε κάμερες ασφαλείας που είχαν καταγράψει την ίδια και τους ανθρώπους που την κρατούσαν. Η 23χρονη εντοπίστηκε σε μια πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη, εξουθενωμένη, χωρίς να μπορεί να πει πολλά πράγματα.

«Την κρατούσαν πέντε μέρες χωρίς νερό, χωρίς φαγητό, τυλιγμένη με νάιλον. Τη βρήκαν σε μια πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω πού», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο πατέρας. Σημειώνεται ότι η αστυνομία συνέλαβε τους ανθρώπους που την κρατούσαν.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 23χρονης, τη μέρα που βρέθηκε οι απαγωγείς ήταν έτοιμοι να την μεταφέρουν σε άλλο μέρος και από εκεί θα τηλεφωνούσαν στον πατέρα της για να του ζητήσουν λύτρα.

Ωστόσο κανείς δεν του τηλεφώνησε, ενώ και στην αστυνομία δεν υπάρχει καταγγελία για απαγωγή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, φέρεται άτομα από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειάς της να διεκδικούσαν χρήματα από εκείνη, ισχυριζόμενοι ότι τους τα χρωστάει, κάτι που θα ερευνηθεί από την αστυνομία.

Οι γιατροί του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος», όπου μεταφέρθηκε η φοιτήτρια Θεολογίας, διαπίστωσαν πως έχει κι ένα κάταγμα, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν οφείλεται σε ατύχημα ή αν τη χτύπησαν οι άνθρωποι που την κρατούσαν.

Δείτε το βίντεο του Star:

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ