Κοινωνία

Ελληνικά κέρματα των 2 ευρώ μπορεί να αξίζουν σήμερα ακόμη και 100 ευρώ!

Όλα τα κέρματα του ευρώ δεν είναι τα ίδια και ειδικά σε εκείνα των 2 ευρώ, υπάρχουν ορισμένες συλλεκτικές εκδόσεις οι οποίες μπορεί να αξίζουν πολύ παραπάνω από την ονομαστική τους αξία.

Στην Ελλάδα υπάρχουν σήμερα κέρματα των 2 ευρώ που είναι συλλεκτικά και όπως αναφέρει το κανάλι στο TikTok ioannafo, ένα κέρμα των 2 ευρώ μπορεί να αξίζει ακόμη και 100 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως στην Ελλάδα υπάρχουν συλλεκτικές εκδόσεις που έχουν δύο βασικά χαρακτηριστικά:

  • Είναι σπάνια, καθώς έχουν κοπεί ως αναμνηστικά για κάποια ειδική περίπτωση
  • Έχουν καλλιτεχνική αξία, καθώς κάποιες εκδόσεις είναι έγχρωμες

Κέρματα των 2 ευρώ που είναι συλλεκτικά

Κάποια από τα κέρματα των δύο ευρώ που μπορεί να έχουν σήμερα μεγαλύτερη αξία είναι για παράδειγμα εκείνο με τον Κωστή Παλαμά του 2018, αλλά και το συλλεκτικό για τα 100 χρόνια από την ενσωμάτωση της Θράκης στην Ελλάδα το 2020.

Σημειώνεται, πως υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν σπάνια ή παλιά νομίσματα και θα έδιναν αρκετά χρήματα για την απόκτησή τους. Ακόμη στο βίντεο αναφέρεται ότι μπορεί και παλιές δραχμές να έχουν σήμερα μία σημαντική αξία, λόγω της σπανιότητάς του.

@ioannafo

Συλλεκτικά δίευρα! Κεφαλαίο σε κίνδυνο. Οι προβλέψεις και οι προηγούμενες επιδόσεις δεν είναι αξιόπιστοι δείκτες μελλοντικών επιδόσεων. Είναι απαραίτητο να κάνετε τη δική σας ανάλυση πριν κάνετε οποιαδήποτε επένδυση. Εάν χρειάζεται, θα πρέπει να αναζητήσετε προσεκτικά ανεξάρτητη επενδυτική συμβουλή από πιστοποιημένο ειδικό. Τα βίντεο μου έχουν μόνο ψυχαγωγικό σκοπό και δεν είναι συμβουλές.

♬ original sound - Ioanna Fo

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

νεκροί στρατιώτες
Ένοπλες Συρράξεις 0

Εθνικό «πένθος» στην Ουκρανία! Σκοτώθηκαν 2.200 στρατιώτες, καταρρίφθηκαν 3 μαχητικά και τινάχτηκε στον αέρα τρένο που μετέφερε δυτικά όπλα

Μαύρη ημέρα ήταν η τελευταία για τον ουκρανικό στρατό, αφού οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν πολύτιμα οπλικά συστήματά...