Κοινωνία

Απίστευτο σόου: Ο Παπαδάκης έβαλε τον ρεπόρτερ του μέσα στο πορτμπαγκάζ των ΚΤΕΛ

Με το περαστικό όπου ένας νεαρός ταξίδεψε κλεισμένος στον χώρο των αποσκευών λεωφορείου του ΚΤΕΛ, επειδή τον έκλεισε κατά λάθος ο οδηγός, ασχολήθηκε στην φετινή της πρεμιέρα η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο Γιώργος Παπαδάκης έβγαλε ζωντανά τον πρωταγωνιστή της ιστορίας, ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια που βίωσε. Ο επιβάτης όπως είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, μπήκε στον χώρο των αποσκευών του λεωφορείου για να τραβήξει την κιθάρα του αλλά ο οδηγός δεν τον είδε κι έκλεισε την πόρτα.

Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Λάζος Μαντικός βρέθηκε στα ΚΤΕΛ για να κάνει αναπαράσταση του συμβάντος. «Λάζο, είσαι μπροστά στη μπαγκαζιέρα... Για μπες μέσα», τον προέτρεψε από το στούντιο ο Γιώργος Παπαδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ρεπόρτερ τότε άρχισε να περιγράφει το περιστατικό με τον παρουσιαστή να τον διακόπτει και να του λέει: «Τα ξέρουμε αυτά, μπες μέσα και άσε τα σάπια. Μπες μέσα και κάποιος να σου κλείσει την πόρτα. Να κλείσει η πόρτα παρακαλώ».

Η πόρτα ωστόσο, άνοιξε και ο ρεπόρτερ συνέχισε να περιγράφει με τον Γιώργο Παπαδάκη να επιμένει: «Λάζο μου δεν μας ακούς, να κλείσει η πόρτα! Αυτά τα ξέρουμε! Να κλείσει η πόρτα και να μας μιλάς από μέσα εσύ. Άκου τι θα κάνουμε... Να μείνεις μέσα εσύ, να ξεκινήσει το λεωφορείο και θα τα πούμε λίγο αργότερα. Χωρίς στάση...».

Ο Λάζος Μαντικός πάντως, δεν έμεινε για πολύ μέσα στον χώρο των αποσκευών αφού όπως είπε: «Μέχρι την Καλαμάτα είναι πολύ, δεν θα αντέξω...».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

νεκροί στρατιώτες
Ένοπλες Συρράξεις 0

Εθνικό «πένθος» στην Ουκρανία! Σκοτώθηκαν 2.200 στρατιώτες, καταρρίφθηκαν 3 μαχητικά και τινάχτηκε στον αέρα τρένο που μετέφερε δυτικά όπλα

Μαύρη ημέρα ήταν η τελευταία για τον ουκρανικό στρατό, αφού οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν πολύτιμα οπλικά συστήματά...
Οπλικά συστήματα 0

Πρόταση των ΗΠΑ για ATACMS-Για τo "κάψιμο" των εισβολέων από Έβρο έως Κύπρο η χρήση drones και βαλλιστικών πυραύλων είναι ο τέλειος συνδυασμός

Ο Ελληνικός Στρατός είχε συνομιλίες με τη Lockheed Martin για διαπραγματεύσεις για την απόκτηση συστημάτων μεγάλης...