Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Παρίσταναν τους αστυνομικούς και χτυπούσαν με μανία τα θύματα

Οι δράστες, με βαριοπούλα, έσπασαν το τζάμι της μπαλκονόπορτας του ισογείου, μπήκαν στο εσωτερικό, ανέβηκαν στον 1ο όροφο που βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης με δύο νεαρούς, τους ακινητοποίησαν και τους έδεσαν με πλαστικά δεματικά καλώδια.

Τα θύματα τους είπαν πως δεν υπάρχουν χρήματα, κάτι που εξόργισε τους πέντε δράστες οι οποίοι τους χτύπησαν ακόμη πιο έντονα, και κατά κύριο λόγο τον 31χρονο ιδιοκτήτη προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες.

Άρχισαν να τους χτυπούν με μπουνιές, κλωτσιές, την βαριοπούλα αλλά και καρέκλες, ζητώντας τους να τους αποκαλύψουν πού είχαν κρυμμένα χρήματα, ενώ ταυτόχρονα προκαλούσαν φθορές στο εσωτερικό της οικίας.

Οι δράστες αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα, τα πορτοφόλια τους, τα χρήματά τους, αλλά και το καταγραφικό από τις κάμερες που κατέγραφαν τις κινήσεις τους.

Στη συνέχεια τα μέλη της συμμορίας, προσπάθησαν να μεταφέρουν στο υπόγειο τον ιδιοκτήτη, εκτιμώντας πως εκεί έχει κάποιο χρηματοκιβώτιο, αλλά εκείνος κατάφερε να πηδήξει από ένα παράθυρο και να χαθεί στο σκοτάδι.

Οι ληστές φοβήθηκαν και εγκατέλειψαν την οικία, αφήνοντας πίσω τους δεμένα τα δύο θύματα.

Στις έξι τα ξημερώματα ενημερώθηκε η αστυνομία για τη ληστεία. Ο ιδιοκτήτης της οικίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και παραμένει για νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

νεκροί στρατιώτες
Ένοπλες Συρράξεις 0

Εθνικό «πένθος» στην Ουκρανία! Σκοτώθηκαν 2.200 στρατιώτες, καταρρίφθηκαν 3 μαχητικά και τινάχτηκε στον αέρα τρένο που μετέφερε δυτικά όπλα

Μαύρη ημέρα ήταν η τελευταία για τον ουκρανικό στρατό, αφού οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν πολύτιμα οπλικά συστήματά...
Οπλικά συστήματα 0

Πρόταση των ΗΠΑ για ATACMS-Για τo "κάψιμο" των εισβολέων από Έβρο έως Κύπρο η χρήση drones και βαλλιστικών πυραύλων είναι ο τέλειος συνδυασμός

Ο Ελληνικός Στρατός είχε συνομιλίες με τη Lockheed Martin για διαπραγματεύσεις για την απόκτηση συστημάτων μεγάλης...