Κοινωνία

"Γεράκι" της τουρκικής μαφίας ο Τούρκος που συνελήφθη στη Χίο - Ο βαρύς οπλισμός και η πολυτελής ζωή στην Ελλάδα

Αποκαλυπτικές είναι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Τούρκο που συνελήφθη για οπλοκατοχή και πλαστογραφία στην Χίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρχικά ο 30χρονος Τούρκος πιάστηκε στη φάκα για πλαστά έγγραφα και παράνομη οπλοκατοχή, αλλά στη συνέχεια οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν, τον έθεσαν στο «μικροσκόπιο» της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), είναι ακόμα ένα ενδεικτικό παράδειγμα.

Η ΕΥΠ αλλά και η Αστυνομία, φέρονται να διαθέτουν στοιχεία που δείχνουν ότι ο συλληφθείς συνδέεται μέσω των επαφών του με μαφιόζους, με τις φονικές ενέδρες σε Λούτσα και Πειραιά 

Θυμίζουμε ότι στην έρευνα που έγινε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου στο σπίτι που νοίκιαζε και διέμενε στο νησί , βρέθηκαν: πιστόλιγεμιστήρας41 φυσίγγια και 2 πλαστά έγγραφα –ταυτότητα και άδεια οδήγησης- με ιταλική σφραγίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς αποτελεί μέλος ομάδας του τουρκικού οργανωμένου εγκλήματος, με την κωδική ονομασία «Γεράκια». Η ομάδα αυτή ασχολείται με εκβιασμούς, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών. Πρόσφατα η τουρκική αστυνομία προέβη σε δεκάδες συλλήψεις μελών αυτής της οργάνωσης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο φερόμενος ως αρχηγός της συμμορίας εμφανίζεται να διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον ηγέτη του εθνικιστικού κόμματος της Τουρκίας Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Επίσης, ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μπαράζ συλλήψεων οπλισμένων Τούρκων, που κινούνται εντός της χώρας μας.

Το Mega στο δελτίο ειδήσεων αποκάλυψε φέρνει στο φως της δημοσιότητας την κάρτα αίτησης ασύλου του 30χρονου Τούρκου που συνελήφθη για οπλοκατοχή στη Χίο.

Η κάρτα αυτή έχει διετή ισχύ και του χορηγήθηκε από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Με αυτό το έγγραφο ο 30χρονους μπορούσε να μετακινείται οπουδήποτε ήθελε και έτσι κατάφερε να πάει στη Χίο και να νοικιάσει το σπίτι όπου διέμενε αυτό το διάστημα.

Μάλιστα, διέθετε πολυτελές όχημα και ο ίδιος δεν δίσταζε να δείχνει τον βαρύ οπλισμό που διέθετε στα social media, αναρτώντας φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η αίτηση ασύλου του 30χρονου είναι ακόμα σε εκκρεμότητα, ενώ σημειώνεται ότι ο άνδρας πέρασε στο εσωτερικό της χώρας μας στις 14 Ιουνίου από τα Διαβατά.

Ο 30χρονος Τούρκος με το έγγραφο αυτό μπορούσε να μετακινείται οπουδήποτε ήθελε και και κάπως έτσι κατάφερε να βρεθεί στο νησί της Χίου και να νοικιάσει το σπίτι όπου έμενε το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, διέθετε πολυτελές όχημα και ο ίδιος δεν δίσταζε να δείχνει τον βαρύ οπλισμό που διέθετε στα social media, αναρτώντας φωτογραφίες.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Mega:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Πρόταση των ΗΠΑ για ATACMS-Για τo "κάψιμο" των εισβολέων από Έβρο έως Κύπρο η χρήση drones και βαλλιστικών πυραύλων είναι ο τέλειος συνδυασμός

Ο Ελληνικός Στρατός είχε συνομιλίες με τη Lockheed Martin για διαπραγματεύσεις για την απόκτηση συστημάτων μεγάλης...
έκρηξη και Μεντβέντεφ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ευθεία απειλή Μεντβέντεφ κατά Ουκρανίας: «Θα ρίξουμε την μεγαλύτερη βόμβα μας στο κέντρο του Κιέβου-Η υπομονή μας εξαντλείται»

Ο πρώην Ρώσος πρόεδρος απείλησε την Ουκρανία και την Δύση με την παράταξη του «Πατέρα όλων των Βομβών», της βόμβας 7...