Κοινωνία

Θεσσαλονίκη-Παράσυρση ζευγαριού: Εξιτήριο για το 2χρονο αγοράκι-Δεν ξέρει για την κατάσταση των γονιών του

Σήμερα Σάββατο πήρε εξιτήριο από την παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» ο 2χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τους γονείς του.

Σύμφωνα με το makthes, την φροντίδα του παιδιού θα αναλάβουν ο παππούς του και η γιαγιά του μέχρι νεωτέρας, καθώς οι γονείς του παραμένουν διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ του «Παπαγεωργίου».

Μάλιστα, ο μικρός δεν έχει μάθει τι έχει συμβεί στους γονείς του και τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Θεσσαλονίκη: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του 37χρονου -Έχασε το παιδί η έγκυος σύζυγός του


Όσον αφορά τους γονείς του παιδιού, η κατάσταση του 37χρονου κρίνεται κρίσιμη, ενώ κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται αυτή της 34χρονης.

Μάλιστα, η γυναίκα υπεβλήθη σε επέμβαση διακοπής εγκυμοσύνης, με τους γιατρούς να κρίνουν ότι πρέπει να προχωρήσουν σε αφαίρεση του εμβρύου που κυοφορούσε επί πέντε μήνες λόγω αρνητικών παλμών.

Προφυλακίστηκε ο 46χρονος οδηγός -Τι είπε στην απολογία του


Παράλληλα, τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 46χρονος οδηγός, μετά την απολογία του στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης

Ο 46χρονος διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη τριών ατόμων» (σ.σ. ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη για το ανήλικο παιδί), και για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή» (πλημμέλημα).

Κατά την απολογία του ο 46χρονος παραδέχτηκε ότι είχε πιει ένα ποτηράκι τσίπουρο, σημειώνοντας ότι δεν έτρεχε, ενώ χαρακτήρισε «επικίνδυνο» τον συγκεκριμένο δρόμο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ