Κοινωνία

Ανεξιχνίαστη η οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Το πλύσιμο του μαχαιριού και η σιωπή της ύποπτης αδερφής του θύματος - Αδύνατη η επικοινωνία των αστυνομικών μαζί της

Η γυναίκα που έχει προσαχθεί και θεωρείται βασική ύποπτη για τη δολοφονία του αδερφού της έχει βαριά νοητική υστέρηση και η επικοινωνία μαζί της είναι αδύνατη, αφού δεν είναι σε θέση να μιλήσει και να απαντήσει στις ερωτήσεις που της κάνουν οι αστυνομικοί. Ετσι, θα ζητηθεί η συνδρομή ψυχιάτρου, προκειμένου οι αστυνομικοί να καταλάβουν τι έγινε στο διαμέρισμα μεταξύ τους, πριν η γυναίκα ειδοποιήσει την κοινωνική υπηρεσία του δήμου, που είχε την εποπτεία τους και διαπιστωθεί ο θάνατος του 46χρονου.

Τι προηγήθηκε της δολοφονίας

Νωρίτερα, σε έγκλημα είχε αποδώσει ο ιατροδικαστής τον θάνατο του 46χρονου, που είχε διαπιστώσει ότι το θύμα είχε δεχθεί θανατηφόρο τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιά.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα της Αστυνομίας φαίνεται πως το μαχαίρι που στέρησε τη ζωή του 46χρονου, ήταν κουζινομάχαιρο το οποίο βρέθηκε πλυμένο στην κουζίνα. 

Εξετάζεται ο ρόλος της αδερφής του, η οποία προσήχθη από το μεσημέρι της Παρασκευής. Την ίδια ώρα, κατά πληροφορίες θα εξεταστεί και η αδελφή του θύματος από τον ιατροδικαστή καθώς στα χέρια της φέρεται να είχε αμυχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος ο οποίος φέρεται να είχε νοητική στέρηση, έμενε μαζί με την αδερφή του, επίσης ΑμεΑ και που η ίδια δηλώνει ότι είναι αθλήτρια των Special Olympics.

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος εντοπίστηκε νεκρός από στελέχη του ΕΚΑΒ τα οποία κλήθηκαν στο σημείο από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου με την οποία νωρίτερα είχε επικοινωνήσει η αδερφή του.

Ο 46χρονος είχε νοσηλευθεί το προηγούμενο διάστημα για άγνωστο λόγο στο Κρατικό Νικαίας από το οποίο πήρε εξιτήριο την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ