Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Με επιτυχία έγινε το κρίσιμο χειρουργείο του μικρού Γιαννάκη στις ΗΠΑ

Ο μικρός Γιαννάκης, που συγκίνησε όλη την Ελλάδα με τη δύναμη ψυχής του και μάλιστα ανακηρύχθηκε από τον ΠΣΑΤ πρεσβευτής φιλίας του Συνδέσμου υποβλήθηκε σήμερα Παρασκευή σε μια περίπλοκη επέμβαση στο παιδιατρικό νοσοκομείο Saint Louis στο Μιζούρι των ΗΠΑ.

Το χειρουργείο επιλεκτικής ριζιαίας ριζοτομής ώστε να αντιμετωπιστεί η σπαστικότητα στα άκρα του αγαπημένου οπαδού του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Έτσι, όλοι ευελπιστούν ότι ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης θα μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Η χειρουργική επέμβαση διήρκεσε τέσσερις ώρες, ενώ στο νοσοκομείο ο μικρός Γιαννάκης θα παραμείνει για περίπου ενάμιση μήνα. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ο μικρός θα συνεχίσει τις φυσικοθεραπείες προκειμένου να καταφέρει να περπατήσει.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της επέμβασης, οι γονείς του μικρού Γιαννάκη ενημερώνονταν από την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου ανά μία ώρα. Η ανακούφισή τους για το γεγονός ότι το χειρουργείο πήγε καλά είναι τεράστιο καθώς και η ευγνωμοσύνη τους για όσους βοήθησαν.

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης πραγματοποίησε το ταξίδι στις ΗΠΑ για το κρίσιμο χειρουργείο που αναμένεται να αλλάξει τη ζωή του χάρη στην αγαπημένη του ομάδα που κάλυψε όλα τα έξοδα.

Ο «Γιάννης όλων των Ελλήνων»

Χθες, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτηση του στα social media έστειλε ένα μήνυμα στήριξης στον μικρό φίλαθλο του Δικεφάλου του βορρά, ο οποίος ήταν επίτιμος καλεσμένος και στον τελικό του Europa Conference League, όπου έζησε απίστευτες στιγμές, με τον Ολυμπιακό να σηκώνει το τρόπαιο κόντρα στη Φιορεντίνα.

«Οι προσευχές και η δύναμη όλων μας είναι στον ‘Γιάννη του ΠΑΟΚ’ που έγινε ο Γιάννης όλων των Ελλήνων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ