Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Προκλητικός ο νέος νόμος! Ελεύθεροι εκατοντάδες κακοποιοί που συλλαμβάνονται για κλοπή

Προκλητικός και προβληματικός ο νέος νόμος Φλωρίδη για όσους διαπράττουν κλοπές. Εάν κακοποιοί εισβάλλουν και κλέψουν σπίτι ή κατάστημα και συλληφθούν, τους δίνεται η επιλογή της αποζημίωσης προς το θύμα με επακόλουθο του συμβιβασμού να αίρεται η δίωξή τους.

Αυτό σημαίνει ότι η παράνομη πράξη είναι σαν μην έγινε ποτέ!

Οι διαρρήκτες κοσμηματοπωλείου στην Αριδαία αφέθηκαν ελεύθεροι με τον νέο νόμο, καθώς ήρθαν σε συμβιβασμό με την πλευρά του καταστηματάρχη. Επέστρεψαν μέρος της αξίας των κλοπιμαίων και απολαμβάνουν πλέον την ελευθερία τους απαλλαγμένοι από κάθε άγχος.

Ήρθαν σε συμβιβασμό με την πλευρά του θύματος, επέστρεψαν μέρος της αξίας των κλοπιμαίων και πλέον απολαμβάνουν την ελευθερία τους, απαλλαγμένοι από κάθε άγχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλέον ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στην Αριδαία περιμένει να πάρει στα χέρια του τα χρήματα που συμφώνησαν να του δώσουν ως αποζημίωση οι δράστες, με την όλη υπόθεση να είναι η πρώτη που ολοκληρώνεται με συμβιβασμό ανάμεσα στους δράστες και το θύμα τους.

  Πρόκειται για την πρώτη υπόθεση που κλείνει με συμβιβασμό μετά τον νέο νόμο.

Δείτε το βίντεο

Δυσαρέσκεια σε ΠροΠο και ηγεσία ΕΛ.ΑΣ

Η ηγεσία της Αστυνομίας και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη φέρονται εξαιρετικά δυσαρεστημένοι και προβληματισμένοι για τον νέο νόμο. Υποστηρίζουν ότι το 70-80% των ατόμων που συλλαμβάνονται για διαρρήξεις και κλοπές μέσα στο 3ήμερο που ζητούν και λαμβάνουν προθεσμία για την απολογία τους θα επιδιώκουν να αποκτήσουν επικοινωνία με τα θύματά τους, προκειμένου να τους αποζημιώσουν.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ