Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Είχε βρεθεί μεθυσμένος πάλι ο οδηγός που παρέσυρε το ζευγάρι

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές καθώς είχε εντοπιστεί υπό την επήρεια μέθης και είχε παραβιάσει τον ΚΟΚ.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της 34χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο, μίλησε στο newit.gr και δήλωσε ότι όλοι ακόμη περιμένουν τους γιατρούς να τους ενημερώσουν για την κατάσταση της υγείας του ζευγαριού που δίνει μάχη στη ΜΕΘ.

«Οι γιατροί είναι πάνω από τα παιδιά και τους ευχαριστούμε πολύ. Ευχαριστώ και τα παιδιά του ΕΚΑΒ και όλο τον κόσμο που μας στηρίζει. Είναι μεγάλο το σοκ, όταν πασχίζεις να μεγαλώσεις το κορίτσι σου. Το μωρό είναι καλά ευτυχώς, τώρα τι να πω…ο Θεός ξέρει, αυτός αποφασίζει, θα δούμε είναι νωρίς ακόμη», είπε αρχικά ο πατέρας της γυναίκας.

Και συνέχισε: «Ήρθε η κόρη μου με τον άντρα της και το παιδί της για διακοπές από 1η Σεπτεμβρίου. Νοικιάζαμε Μηχανιώνα και στις 11 του μήνα πήγαν να πάρουν ένα αυτοκίνητο για να πάνε 3 μέρες διακοπές. Εκεί έγινε ό,τι έγινε. Ήταν 2 μέτρα μακριά από το δρόμο και τους πήρε “σβάρνα”.

Η κατάσταση της κόρης μου είναι σταθερή, το μωρό “πετάχτηκε” κοντά 10 μέτρα μακριά μέσα στο καρότσι του αλλά είναι καλά στην υγεία του», δήλωσε ο πατέρας.

Αναφορικά με τον οδηγό του αυτοκινήτου που του παρέσυρε ο πατέρας της 34χρονη είπε: «Εμπιστεύομαι στη δικαιοσύνη, τον οδηγό του αυτοκινήτου δεν τον ξέρω και δεν με ξέρει. Δεν έχω κάτι μαζί του εγώ θέλω το παιδί μου».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ