Κοινωνία

Κρίσιμη η κατάσταση του ζευγαριού που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη– Για δεύτερη μέρα στη ΜΕΘ (Βίντεο)

Παλεύει να κρατηθεί στη ζωή το ζευγάρι που μαζί με το δίχρονο παιδί του παρασύρθηκαν χθες Τετάρτη πρωί από αυτοκίνητο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο οδηγός που προκάλεσε το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, συνελήφθη, αποδείχθηκε ότι ήταν μεθυσμένος και σήμερα θα περάσει το κατώφλι του.

Θα εξεταστεί και το ποσοστό του του αλκοόλ που βρέθηκε στον οργανισμού του προκειμένου να καθοριστεί και η δίωξη που θα του ασκηθεί.

Οι δύο γονείς έχουν τραυματιστεί σοβαρά και βρίσκονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Το δίχρονο αγοράκι τους βρίσκεται στην παιδοχειρουργική. Όπως είπαν οι γιατροί το πρώτο 24ωρο είναι δύσκολο για τους δύο γονείς και η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες. 

Το τροχαίο σημειώθηκε στην ανατολική Θεσσαλονίκη όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε ένα ζευγάρι πεζών, οι οποίοι βρίσκονταν μαζί με το παιδί τους στον δρόμο που ενώνει τη Θεσσαλονίκη με την Περαία.

Ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στο σημείο που βρίσκονταν το ζευγάρι με το 2χρονο παιδί τους. Το αυτοκίνητο συνέχισε την ανεξέλικτη πορεία του, πέφτοντας πάνω σε φράχτη σπιτιού και μπήκε μέσα στο χωράφι.

Ο οδηγός του αυτοκίνητου, ο οποίος βρέθηκε θετικός στο αλκοτέστ, έχει τραυματιστεί ελαφρώς ενώ το ζευγάρι από την άλλη, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένοι στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Το ζευγάρι είναι από το Βέλγιο και βρίσκονταν για διακοπές στην χώρα μας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσική επίθεση στο Κίεβο ενώ καταλήφθηκαν οι περιοχές Κρασνογκορόβκα-Γκριγκορόβκα-Γκαλιτσινίβκα και Βοντουγιάνοε στο Ντονιέτσκ (Βίντεο)

Έσπασε το μέτωπο ενώ για τους Ουκρανούς ενώ το Κίεβο έχει τουλάχιστον 5000 λιποτάκτες συνολικά τους τελευταίους μήνες