Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι που παρασύρθηκε μαζί με το 2χρονο αγοράκι στη Θεσσαλονίκη - Τη μητέρα του ειδοποίησε πρώτα ο μεθυσμένος οδηγός (Βίντεο)

Στον εισαγγελέα πρόκειται να βρεθεί τις επόμενες ώρες ο 46χρονος οδηγός, που χθες πρωί Τετάρτης, παρέσυρε με το αυτοκίνητο του και τραυμάτισε σοβαρά ζευγάρι που περπατούσε μαζί με το δύο ετών παιδί του, στην περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο άντρας, ο οποίος οδηγούσε έχοντας καταναλώσει μεγαλύτερη από την επιτρεπτή ποσότητα αλκοόλ, κατηγορείται για σωματική βλάβη κατά συρροή, μέθη και επικίνδυνη οδήγηση, κατηγορίες οι οποίες ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με τα στοιχεία που θα προστεθούν στη δικογραφία που σχηματίζεται για την υπόθεση, την κατάσταση της υγείας των τραυματιών αλλά και τη δίωξη που θα ασκήσει ο εισαγγελέας εις βάρος του.

 

Μάχη για τη ζωή τους δίνει το ζευγάρι



Στο μεταξύ, το ζευγάρι, ο 37χρονος άντρας και η 34χρονη σύζυγός του, η οποία διανύει τον πέμπτο μήνα κύησης, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, ενώ το παιδί τους βρίσκεται στην παιδοχειρουργική κλινική, εκτός κινδύνου ζωής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι, μόνιμοι κάτοικοι Βελγίου, βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα για διακοπές.

 

Ο 46χρονος μίλησε με τη μητέρα του πριν και μετά το τροχαίο



Η τριπλή παράσυρση συνέβη γύρω στις 11 το πρωί της Τετάρτης, σε δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου με την Περαία, κοντά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ. Το αυτοκίνητο, αφού παρέσυρε την οικογένεια, αμέσως μετά γκρέμισε την περίφραξη και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αυλή οικίας με ελιές. Ο 46χρονος οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και αμέσως μετά το σοβαρό δυστύχημα συνελήφθη, ενώ με εντολή εισαγγελέα παραμένει υπό κράτηση.

Ο κατηγορούμενος φέρεται πως λίγη ώρα πριν από το συμβάν μίλησε με τη μητέρα του στο τηλέφωνο και την ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε περιοχή με παραλία. Λίγη ώρα αργότερα την κάλεσε ξανά και της είπε ότι παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τρία άτομα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσική επίθεση στο Κίεβο ενώ καταλήφθηκαν οι περιοχές Κρασνογκορόβκα-Γκριγκορόβκα-Γκαλιτσινίβκα και Βοντουγιάνοε στο Ντονιέτσκ (Βίντεο)

Έσπασε το μέτωπο ενώ για τους Ουκρανούς ενώ το Κίεβο έχει τουλάχιστον 5000 λιποτάκτες συνολικά τους τελευταίους μήνες