Κοινωνία

Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από παραλία στα Μάλια του Ηρακλείου

54χρονος ανασύρθηκε νεκρός από παραλία στα Μάλια, στο Ηράκλειο Κρήτης

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος flashnews.gr, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου, όταν ο 54χρονος άνδρας από την Ιταλία επιχείρησε να ανέβει στο μικρό νησάκι «Αφέντη».

Κατά την διάρκεια της ανάβασης του, ο άνδρας για άγνωστη αιτία βρέθηκε στην θάλασσα- όπου φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του- με αποτέλεσμα να ανασυρθεί νεκρός.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου:

«Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου ότι ένας 54χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Ιταλίας) έχασε τις αισθήσεις του κατά την αποβίβαση του από θαλάσσιο μοτοποδήλατο στην βραχονησίδα «ΑΦΕΝΤΗ» Χριστού Μαλίων.

Ο 54χρονος περισυνελέγη και μεταφέρθηκε από παράπλευρη επιχείρηση θαλασσίων μέσων αναψυχής (Θ.Μ.Α.) στην ακτή, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη. Στη συνέχεια, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Χερσονήσου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσική επίθεση στο Κίεβο ενώ καταλήφθηκαν οι περιοχές Κρασνογκορόβκα-Γκριγκορόβκα-Γκαλιτσινίβκα και Βοντουγιάνοε στο Ντονιέτσκ (Βίντεο)

Έσπασε το μέτωπο ενώ για τους Ουκρανούς ενώ το Κίεβο έχει τουλάχιστον 5000 λιποτάκτες συνολικά τους τελευταίους μήνες