Κοινωνία

Τροχαίο-Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ και οι δύο γονείς-Έγκυος στον πέμπτο μήνα η γυναίκα (Βίντεο)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται από το τροχαίο που συνέβη σήμερα πρωί Τετάρτης στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με θύμα ένα ζευγάρι και το μόλις δύο ετών παιδί τους καθώς οι τρεις τους παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα, σε σημείο που έχουν συμβεί κι άλλα τροχαία με σοβαρούς τραυματισμούς παλιότερα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» από τα ασθενοφόρα που τους παρέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος άνδρας έφτασε διασωληνωμενος στο νοσοκομείο, ενώ η 34χρονη γυναίκα, που είναι πέντε μηνών έγκυος, διασωληνωθηκε λίγο μετά την άφιξή της εκεί. Αμφότεροι υποβάλλονται σε απεικονιστικές και άλλες εξετάσεις, όπως και το παιδί, το οποίο είναι σε καλή κατάσταση και νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική. Τόσο ο 37χρονος όσο και η 34χρονη θα υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση των τραυμάτων τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11, κοντά στην περιοχή του αεροδρομίου, στη συνδετήρια οδό της ΕΟ Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, στο ύψος των εγκαταστάσεων ιδιωτικού ΚΤΕΟ. 

Υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα φαίνεται ότι παρέσυρε το ζευγάρι με το παιδί τους, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει. Το αυτοκίνητο, όπως φαίνεται και στις εικόνες, κατέληξε σε χωράφι - αυλή σπιτιού, έσπασε την περίφραξη και ακινητοποιηθηκε στα δέντρα.

«Έχουν γίνει κι άλλα τροχαία σε αυτή τη στροφή, έχουν τραυματιστεί κι άλλοι άνθρωποι σε αυτό το σημείο» είπε, στο μεταξύ, κάτοικος της περιοχής. 

Σύμφωνα με τη μητέρα του οδηγού του ΙΧ, η οποία έφτασε στο σημείο, ο γιος της την κάλεσε στο τηλέφωνο τη στιγμή του τροχαίου και της είπε «δεν θα το πιστέψεις, χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο». Η ίδια ανέφερε πως ο γιος της βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, έχει αμυχές και αυτή την ώρα καταθέτει στην αστυνομία. Η ΕΛ.ΑΣ., από την πλευρά της, εξετάζει αν ο οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, στο πλαίσιο της προανάκρισης, ενώ ο εισαγγελέας Πρωτοδικών που ενημερώθηκε για το περιστατικό έδωσε εντολή για την κράτησή του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσική επίθεση στο Κίεβο ενώ καταλήφθηκαν οι περιοχές Κρασνογκορόβκα-Γκριγκορόβκα-Γκαλιτσινίβκα και Βοντουγιάνοε στο Ντονιέτσκ (Βίντεο)

Έσπασε το μέτωπο ενώ για τους Ουκρανούς ενώ το Κίεβο έχει τουλάχιστον 5000 λιποτάκτες συνολικά τους τελευταίους μήνες