Κοινωνία

Να βρεθούν οι κακοποιοί, δεν έχουμε πειράξει κανέναν", καταγγέλλει η σύζυγος του 69χρονου κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο (Βίντεο)

Να βρεθούν οι δράστες, που βασάνισαν και πυροβόλησαν τον 69χρονο κτηνοτρόφο στο Βιλανδρέδο, του Ρεθύμνου, ζητά η σύζυγός του, που αναφέρθηκε και στην πορεία της υγείας του στην εντατική μονάδα του ΠΑΓΝΗ.

«Σήμερα τον βάζουν για τραχειοτομή, διότι είναι πρησμένη η γλώσσα του και δεν μπορεί να αναπνέει. Το κράτος να βοηθήσει να πιαστούν οι κακοποιοί. Να μην πάθει άλλο σπίτι ό,τι έχει πάθει το δικό μου. Χωρίς να πειράξουμε. Εμείς δεν έχουμε διαφορές με κανέναν», είπε η σύζυγος του κτηνοτρόφου, μιλώντας στο Mega.


<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player data-integration-id="eexbs1bleejqbse" data-playlist-id="v-d41su23ubfpt"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Ρέθυμνο: Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του 69χρονου κτηνοτρόφου που πυροβόλησαν - Η οικογένειά του μιλά στο Live News","description":"«Να μην πάθει άλλο σπίτι ό,τι έχει πάθει το δικό μου» λέει η σύζυγός του, «πρώτα τον πυροβολούσαν βασανιστικά και μετά του έκοψαν τη γλώσσα» αναφέρει η κόρη του.","thumbnailUrl":"https://isthumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyNC8wOS8wOS8xNC8wMl8yM182NmRlZmZlZmUyZGM5LmpwZw==/profile:player-960x540","duration":"PT5M13S","uploadDate":"2024-09-09T13:58:55.000Z","contentUrl":"https://video-websearch-indexing.mes.glomex.cloud/848e7f/v-d41su23ubfpt.mp4","embedUrl":"https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs1bleejqbse&playlistId=v-d41su23ubfpt","provider":{"@type":"Organization","name":"glomex GmbH","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://player.glomex.com/[email protected]","width":136,"height":146}}} </script>

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, ο 69χρονος έχει ξεπεράσει το κίνδυνο, με τους γιατρούς να επιχειρούν σήμερα να τον αφυπνίσουν: «Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς κρίνεται σταθερά κρίσιμη. Έχει υποβληθεί σε αφαίρεση της σφαίρας από τη σπονδυλική στήλη. Είναι σε σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση και θεωρούμε ότι σήμερα, πιθανότατα, σιγά – σιγά, θα ξεκινήσει η διαδικασία της αφύπνισης».

Ο 69χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Παρασκευής από το νοσοκομείο Ρεθύμνου που αρχικά νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ, καθώς χρειαζόταν να χειρουργηθεί άμεσα στη σπονδυλική στήλη.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια
βομβαρδισμοί στη Συρία
Μέση Ανατολή 0

Φλέγεται όλη η Συρία μετά τον μαζικότερο βομβαρδισμό των τελευταίων ετών-Η ρωσική βάση στο Ταρτούς την γλίτωσε «παρά τρίχα» (Βίντεο)

Ένα από τα πλήγματα που εξαπολύθηκαν εχθές το βράδυ κατά της Συρίας προκάλεσε ανατίναξη πολύ κοντά στην ρωσική ναυτική...