Κοινωνία

Κακοκαιρία ΑΤΕΝΑ: Στάλθηκε μήνυμα του 112 σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας -«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»

Η κακοκαιρία ΑΤΕΝΑ πρόκειται να πλήξει τις δυτικές περιοχές της χώρας ενώ το 112 έστειλε ειδοποίηση σε αρκετές περιοχές.

Σε Πάτρα, Ηγουμενίτσα και Μεγαλόπολη έχει ηχήσει ήδη η ειδοποίηση του 112, η οποία προειδοποιεί για ακραία καιρικά φαινόμενα και καλεί τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους από το απόγευμα ως και αύριο το μεσημέρι.

«Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα ως και το μεσημέρι στις 10/9. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών» αναφέρει το μήνυμα.

Η κακοκαιρία ΑΤΕΝΑ αναβαθμίστηκε σύμφωνα με το τελευταίο, επικαιροποιημένο, έκτακτο δελτίο καιρού και θα χτυπήσει τις εξής περιοχές:

  • Από το βράδυ της Δευτέρας (9/9) μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (10/9) στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα τη νύχτα έως τις πρωινές ώρες της Τρίτης (10/9) προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα έντονα.
  • Από τα ξημερώματα της Τρίτης (10/9) μέχρι αργά το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία και στη Θεσσαλία.
  • Από τις προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης (10/9) μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (11/9) στην κεντρική και στην ανατολική Μακεδονία και στις Σποράδες.
  • Από το βράδυ της Τρίτης (10/9) έως τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (11/9) στη Θράκη και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια
βομβαρδισμοί στη Συρία
Μέση Ανατολή 0

Φλέγεται όλη η Συρία μετά τον μαζικότερο βομβαρδισμό των τελευταίων ετών-Η ρωσική βάση στο Ταρτούς την γλίτωσε «παρά τρίχα» (Βίντεο)

Ένα από τα πλήγματα που εξαπολύθηκαν εχθές το βράδυ κατά της Συρίας προκάλεσε ανατίναξη πολύ κοντά στην ρωσική ναυτική...