Κοινωνία

"Νυφικό" έγινε τρακτέρ στην Κοζάνη- Νύφη πήγε στην εκκλησία πάνω σε πλατφόρμα (Βίντεο)

Τρακτέρ στολισμένα με λευκά τούλια και μια νύφη πάνω στην πλατφόρμα του γεωργικού μηχανήματος εμφανίστηκαν σε εκκλησία για τον γάμο της σε χωριό της Κοζάνης.

Viral έχει γίνει ο γάμος ενός ζευγαριού στον ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής στον Χορηγό Βοΐου Κοζάνης όπου γαμπρός και νύφη «τίμησαν» τα αγροτικά επαγγέλματα στο έπακρο.

Ενώ όλοι οι καλεσμένοι περίμεναν τη νύφη για να ξεκινήσει το μυστήριο, η πανέμορφη Ειρήνη έφτασε στην εκκλησία με τα κορναρίσματα των στολισμένων τρακτέρ και τους μοναδικούς ήχους των χάλκινων οργάνων, σύμφωνα με το kozanimedia.gr.

Το «show» της νύφης ξεσήκωσε συγγενείς, φίλους και προφανώς τον αγαπημένο της καρδιάς της, τον Χρήστο, ο οποίος την περίμενε με απίστευτο κέφι.

Μετά τον «χορό του Ησαΐα», νεόνυμφο ζευγάρι και καλεσμένοι ξεφάντωσαν σε δεξίωση που έγινε στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου της περιοχής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Οργή στην Αλβανία για το εξώφυλλο στο βιβλίο της Γ' Δημοτικού με τον "τρανσέξουαλ χαρακτήρα" ντυμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου: "Θα τους αλλάξει μυαλά ή φύλο;"

"Να σκίσουν οι γονείς το εξώφυλλο" γράφουν στα Social Media - Το ουράνιο τόξο είναι ένα παιδικό σύμβολο και από την...
Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια