Κοινωνία

Σούλι: Λαθροϋλοτόμοι από την Αλβανία αφάνισαν δάσος

Επιδρομή σε δάσος στην περιοχή Κουκουλιές του Σουλίου έκαναν λαθροϋλοτόμοι από την Αλβανία, που πέρασαν τα σύνορα από μη ελεγχόμενες διαβάσεις, έκοψαν πολλά δέντρα που μετέφεραν στη χώρα τους για να διαθέσουν προς πώληση τα καυσόξυλα.

Ένας κάτοικος του χωριού που ζει μόνιμα στο εξωτερικό και ήρθε τις τελευταίες ημέρες για να περάσει τις διακοπές του στην πατρίδα του, αντίκρισε έκπληκτος το μεγαλύτερο μέρος από τον χώρο όπου βρίσκεται ένα πανέμορφο δάσος να έχει απομείνει γυμνό και μόνο μερικοί σωροί από κλαδιά μαρτυρούσαν την πρωτοφανή λεηλασία.

Το δάσος με τα πανύψηλα έλατα βρισκόταν σε μια έκταση που φέρεται να ανήκει στην ιδιοκτησία ενός μοναστηριού της περιοχής, αλλά κανείς δεν πήρε είδηση την παράνομη υλοτόμηση που έκαναν οι αλλοδαποί εισβολείς, παρ’ όλο που πρέπει να δρούσαν ανενόχλητοι επί αρκετές ημέρες.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Οργή στην Αλβανία για το εξώφυλλο στο βιβλίο της Γ' Δημοτικού με τον "τρανσέξουαλ χαρακτήρα" ντυμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου: "Θα τους αλλάξει μυαλά ή φύλο;"

"Να σκίσουν οι γονείς το εξώφυλλο" γράφουν στα Social Media - Το ουράνιο τόξο είναι ένα παιδικό σύμβολο και από την...
Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια