Κοινωνία

Εικόνες φρίκης στην Μάνη: Πυροβόλησαν και κρέμασαν αλεπού και τσακάλι

Εικόνες φρίκης, αλλά και ντροπής, αντίκρισαν οι κάτοικοι της Δυτικής Μάνης όταν ανακάλυψαν τα άψυχα σώματα ενός τσακαλιού και μιας αλεπούς να κρέμονται με σχοινιά από κολώνες στην περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Εξωχωρίου και Σαιδόνας και ειδοποίησαν το αστυνομικό τμήμα Καρδαμύλης.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τα άτυχα ζώα είχαν πυροβοληθεί με κυνηγετικά όπλα σε διαφορετικό σημείο και οι δράστες τα είχαν κρεμάσει μετά την θανάτωσή τους, σε μια τακτική που συνήθιζαν κυνηγοί πριν από αρκετές δεκαετίες. Ο Φιλοζωικός Όμιλος της Μάνης υπέβαλε μήνυση σε βάρος αγνώστων και η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δηλητηρίασαν δεκάδες ζώα


Μαρτυρικό θάνατο βρήκαν μπροστά στα μάτια ανήλικων παιδιών τουλάχιστον δέκα σκυλιά και αρκετές γάτες, που δηλητηριάστηκαν με “φόλες” στην περιοχή της Κερασιάς στη Μαγνησία. Μάλιστα, εκτός από τα αδέσποτα, θανατώθηκαν και δεσποζόμενα ζώα στις αυλές των σπιτιών. Οι κάτοικοι βρήκαν δηλητηριασμένα κομμάτια κρέατος που είχε σκορπίσει άγνωστος, ο οποίος αναζητείται από τους αστυνομικούς του τμήματος Βελεστίνου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ