Κοινωνία

Αγωνία για 4χρονο που χτύπησε στο κεφάλι από κορμό δέντρου στην Παύλιανη

Το συμβάν έγινε αργά το απόγευμα της Πέμπτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι γονείς του παιδιού κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ζήτησαν επειγόντως ασθενοφόρο στην Παύλιανη λέγοντας ότι κατεβαίνουν με το δικό τους αυτοκίνητο από το βουνό έχοντας μέσα το παιδί τραυματισμένο πολύ σοβαρά.

Αμέσως ξεκίνησε ένα ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και ένα άλλο από τη Λαμία.

Το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Αμφίκλειας συνάντησε το αυτοκίνητο των γονιών κοντά στο χωριό Οίτη, όμως δεν παρέλαβε το παιδί γιατί εκείνη τη στιγμή έπαθε λάστιχο. Η γιατρός που ήταν μέσα στο ασθενοφόρο μπήκε στο αυτοκίνητο των γονιών για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στο 4χρονο αγοράκι που ήταν σε κωματώδη κατάσταση, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Στο ύψος της διασταύρωσης του Σκαμνού συναντήθηκαν με το ασθενοφόρο που ερχόταν από Λαμία και το οποίο παρέλαβε το παιδάκι για να το μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Εκεί εκτιμήθηκε η κατάστασή του από τους γιατρούς ως πολύ σοβαρή και προσπάθησαν να το σταθεροποιήσουν προκειμένου να μεταβεί σε εξειδικευμένο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάστασή του εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Γιατί οι Ρώσοι θυμήθηκαν τώρα τις προφητείες του Αγίου Παϊσίου για την Πόλη; Αναρωτιούνται για το τι πραγματικά έρχεται το επόμενο διάστημα

“Σήμερα ένα τέτοιο σενάριο επιδείνωσης των σχέσεων Τουρκίας-Ρωσίας μοιάζει απίθανο, ωστόσο, δεν πρέπει να υποθέσετε ότι...