Κοινωνία

Ευτράπελο στην Ηγουμενίτσα: Φίδι τυλίχτηκε γύρω από τιμόνι μηχανής ενώ κινούνταν

Τρομακτικές στιγμές έζησε οδηγός μηχανής στην Ηγουμενίτσα καθώς φίδι τυλίχτηκε στο τιμόνι της. Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός δεν κατάλαβε αμέσως το ερπετό, όμως ευτυχώς κατάφερε να μείνει ψύχραιμος.

Ο οδηγός αντιλήφθηκε το φίδι εν κινήσει και κατάφερε να σταματήσει τη μηχανή στην Ηγουμενίτσα. Κατέβηκε και ειδοποίησε την πυροσβεστική που έσπευσε για να δώσει τη λύση. Το ερπετό, όπως μαρτυρούν και οι εικόνες, είχε κουλουριαστεί στο τιμόνι του δικύκλου. Άγνωστο το πώς βρέθηκε εκεί. Το πιθανότερο είναι να βρισκόταν στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας και να μην έγινε αρχικά αντιληπτό. Σε κάθε περίπτωση, ο οδηγός ήταν ανακουφισμένος μετά το τέλος της περιπέτειας και ευχαριστούσε τους άντρες της πυροσβεστικής. Τα όσα έζησε είναι βέβαιο πως θα αργήσει να τα ξεχάσει.

Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου του 2024 στην Ηγουμενίτσα, όταν ένας μοτοσικλετιστής ήρθε αντιμέτωπος με έναν απρόσμενο «συνεπιβάτη» στο τιμόνι της μοτοσικλέτας του. Ο οδηγός, ενώ επέστρεφε από τη δουλειά του, με μηχανή τύπου Virago, ένιωσε ένα ξαφνικό χτύπημα στο χέρι του.

Κοιτάζοντας εν κινήσει, αντιλήφθηκε ότι ένα φίδι είχε τυλιχθεί γύρω από το τιμόνι, με το κεφάλι του να ακουμπά το χέρι του.

Παρά την αρχική του ταραχή, ο μοτοσικλετιστής κατάφερε να σταματήσει την μοτοσικλέτα με ασφάλεια και να απομακρυνθεί.

Το φίδι, εν τω μεταξύ, τρύπωσε μέσα στη μηχανή. Σύμφωνα με το thespro.gr, που δημοσίευσε τις παρακάτω εικόνες, στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι, με ψυχραιμία και επαγγελματισμό, κατάφεραν να εντοπίσουν και να απομακρύνουν το ερπετό.

Ο μοτοσικλετιστής, εμφανώς ανακουφισμένος από την άμεση επέμβαση των πυροσβεστών, ευχαρίστησε τόσο τους διασώστες όσο και, όπως είπε χαρακτηριστικά, «κάποιον πιο πάνω από εμάς», αναγνωρίζοντας την τύχη του να βγει αλώβητος από αυτή την ασυνήθιστη περιπέτεια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες στο Κουρσκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σκληρές εικόνες: Γέμισαν πτώματα Ουκρανών στρατιωτών τα χαρακώματα στο Κουρσκ-Παραδοχή Ζελένσκι για τον στόχο της εισβολής (Βίντεο)

Ένα τρομερό βίντεο δείχνει ένα ουκρανικό χαράκωμα στο Κουρσκ να είναι γεμάτο με νεκρούς στρατιώτες του Κιέβου