Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Στη Φιλοθέη μένουν οι νεαροί που συμμετείχαν στα επεισόδια - Τι κρύβεται πίσω από τη σύγκρουση (Βίντεο)

Μια πλατεία φαίνεται πως αποτέλεσε την αφορμή για την συμπλοκή μεταξύ νεαρών σήμερα ξημερώματα Παρασκευής στην οδό Ολυμπιονίκου Διαδόχου Κωνσταντίνου στη Φιλοθέη στη διάρκεια της οποίας ένας από τους εμπλεκόμενους, ηλικίας 20 ετών, προσπαθώντας να διαφύγει, έπεσε από τοιχίο από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ελαφρά τραυματισμένος.

Όπως είπε η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τις δύο ομάδες που ενεπλάκησαν αποτελούν νέοι ηλικίας 18-20 ετών που είναι κάτοικοι Φιλοθέης.

Σύμφωνα με την κυρία Δημογλίδου «η παρουσία της μιας στο συγκεκριμένο σημείο ενόχλησε την άλλη» με αποτέλεσμα να σημειωθεί η συμπλοκή λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα.

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ διευκρίνισε ότι αρχικά στην έρευνα ενεπλάκη η αρμόδια υπηρεσία για περιστατικά οπαδικής βίας καθώς «κατά τη συμπλοκή κάποια αντικειμένα έπεσαν από τους συμμετέχοντες σε αυτή τα οποία είχαν χαρακτηριστικά ομαδων»

Τελικά, όμως, είπε η κυρία Δημογλίδου «δεν προκύπτουν οπαδικά κίνητρα και γι' αυτό τις έρευνες έχει αναλάβει η υποδιευθυνση ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής».

Στο πλαίσιο αυτό, άλλωστε, για τα δύο άτομα που έχουν προσαχθεί σχηματίζεται δικογραφία για σωματικές βλαβές.

Στην ερώτηση, τέλος, αν οι εμπλεκόμενοι στη συμπλοκή είχαν αναπτύξει ευρύτερη εγκληματική δραστηριότητα, η απάντηση της κυρίας Δημογλίδου ήταν αρνητική.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Γιατί οι Ρώσοι θυμήθηκαν τώρα τις προφητείες του Αγίου Παϊσίου για την Πόλη; Αναρωτιούνται για το τι πραγματικά έρχεται το επόμενο διάστημα

“Σήμερα ένα τέτοιο σενάριο επιδείνωσης των σχέσεων Τουρκίας-Ρωσίας μοιάζει απίθανο, ωστόσο, δεν πρέπει να υποθέσετε ότι...