Κοινωνία

Ο 44χρονος Σύρος ασελγούσε κατ' εξακολούθηση σε βάρος της 9χρονης στην Κω

Μετά την έκδοση εντάλματος από την ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Κω, συνελήφθη την Τετάρτη ο 44χρονος Σύρος καθώς αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες πως κακοποιούσε σεξουαλικά 9χρονο κορίτσι σε χωριό του νησιού.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 46χρονης μητέρας του ανήλικου παιδιού που κατάγεται από την Ουκρανία, το κοριτσάκι της αποκάλυψε στην 24χρονη αδελφή της ότι στο διάστημα που βρισκόταν στο σπίτι του 44χρονου που είναι σύντροφος συγγενή της, εκείνος ασέλγησε σε βάρος της. Μάλιστα, η ανήλικη ανέφερε ότι παρόμοια περιστατικά είχαν συμβεί και στο παρελθόν.

Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ο 44χρονος δεν είχε συλληφθεί όταν υποβλήθηκε η καταγγελία και η προανάκριση συνεχίστηκε. Με εντολή της αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, διενεργήθηκε πραγματογνωμοσύνη στην 9χρονη και στην συνέχεια εκδόθηκε το ένταλμα, βάσει του οποίου ο Σύρος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ηρακλειδών και κατηγορείται κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Γιατί οι Ρώσοι θυμήθηκαν τώρα τις προφητείες του Αγίου Παϊσίου για την Πόλη; Αναρωτιούνται για το τι πραγματικά έρχεται το επόμενο διάστημα

“Σήμερα ένα τέτοιο σενάριο επιδείνωσης των σχέσεων Τουρκίας-Ρωσίας μοιάζει απίθανο, ωστόσο, δεν πρέπει να υποθέσετε ότι...