Κοινωνία

Ηράκλειο: 4χρονη το έσκασε από το σπίτι της και περιπλανιόταν στους δρόμους

Από το σπίτι του στο Ηράκλειο το έσκασε τετράχρονο κοριτσάκι προκαλώντας αναστάτωση στη μητέρα και τη γιαγιά του.

Η άτακτη μικρούλα ξέφυγε το μεσημέρι της Τρίτης από την προσοχή των δυο γυναικών, βγήκε από το σπίτι στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης και άρχισε να περιφέρεται στους δρόμους, αγνοώντας τους κινδύνους που παραμόνευαν. Όταν οι δύο γυναίκες αντιλήφθηκαν ότι το κοριτσάκι δεν βρισκόταν στο σπίτι, λαχτάρησαν για τα καλά και άρχισαν να το ψάχνουν, ενώ ειδοποίησαν και την Αστυνομία.

Μετά από λίγη ώρα, οι αστυνομικοί εντόπισαν σώα και αβλαβή την 4χρονη… «κοπανατζού» σε ένα κοντινό καφενείο όπου είχε φτάσει κατά την διάρκεια της περιπλάνησής της. Μετά την ανακούφιση, όμως, ήρθαν τα προβλήματα για τη μητέρα και τη γιαγιά της οι οποίες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Τελικά, φυτρώνουν ανεμογεννήτριες στα καμένα-Καταγγελίες για δημιουργία Αιολικού Πάρκου στους βιότοπους του Μαυρόγυπα μόλις ένα χρόνο από την πυρκαγιά στη Δαδιά

Η Ορνιθολογική Εταιρεία και η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης στη σχετική τους ανακοίνωση ζητούν από την...
νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες στο Κουρσκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σκληρές εικόνες: Γέμισαν πτώματα Ουκρανών στρατιωτών τα χαρακώματα στο Κουρσκ-Παραδοχή Ζελένσκι για τον στόχο της εισβολής (Βίντεο)

Ένα τρομερό βίντεο δείχνει ένα ουκρανικό χαράκωμα στο Κουρσκ να είναι γεμάτο με νεκρούς στρατιώτες του Κιέβου