Κοινωνία

Λασίθι: Σε 57χρονο αγνοούμενο ανήκει ο σκελετός που εντόπισε βοσκός

Ο ανθρώπινος σκελετός που βρέθηκε στο Λασίθι κινητοποίησε τις Αρχές στην Κρήτη οι οποίες κατάφεραν να διαλευκάνουν το μυστήριο καθώς τα οστά ανήκαν τελικά σε 57χρονο από την Βουλγαρία, που αγνοούνταν.

Απαντήσεις στο θρίλερ από τις Αρχές που κατάφεραν να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση. Ο ανθρώπινος σκελετός ανήκε σε έναν άντρα από την Βουλγαρία, που ήταν αγνοούμενος στην Κρήτη και το Λασίθι, εδώ και 12 ολόκληρα χρόνια. Η δήλωση εξαφάνισης είχε γίνει από ανθρώπους του οικείου περιβάλλοντός του, που φοβόντουσαν όπως ανέφεραν τότε, τα χειρότερα. Ο 57χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και λίγες μέρες πριν χαθούν τα ίχνη του, έδειχνε «θολωμένος», χαμένος στις σκέψεις του.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου του 2024, όταν βοσκός στο χωριό Ανατολή Λασιθίου, στην Κρήτη, εντόπισε τον ανθρώπινο σκελετό. Σε δύσβατο σημείο εντόπισε ανθρώπινο σκελετό και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.

Αστυνομικοί και ιατροδικαστής έσπευσαν στην περιοχή και σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, από τα στοιχεία και τα ευρήματα που δεν είχαν αλλοιωθεί, κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτότητα του.

Πρόκειται για έναν 57χρονο από τη Βουλγαρία τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί το 2012 ενώ δήλωση εξαφάνισης είχε κάνει ένας ομοεθνής συγκάτοικος του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης ο 57χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και παρά τις έρευνες των αρχών τότε για τον εντοπισμό του δεν είχαν βρει κανένα στοιχείο για το που μπορεί να βρίσκεται.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Τελικά, φυτρώνουν ανεμογεννήτριες στα καμένα-Καταγγελίες για δημιουργία Αιολικού Πάρκου στους βιότοπους του Μαυρόγυπα μόλις ένα χρόνο από την πυρκαγιά στη Δαδιά

Η Ορνιθολογική Εταιρεία και η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης στη σχετική τους ανακοίνωση ζητούν από την...
νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες στο Κουρσκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σκληρές εικόνες: Γέμισαν πτώματα Ουκρανών στρατιωτών τα χαρακώματα στο Κουρσκ-Παραδοχή Ζελένσκι για τον στόχο της εισβολής (Βίντεο)

Ένα τρομερό βίντεο δείχνει ένα ουκρανικό χαράκωμα στο Κουρσκ να είναι γεμάτο με νεκρούς στρατιώτες του Κιέβου