Κοινωνία

Αναστάτωση σε πτήση προς Κω-Επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου (Βίντεο)

Επεισοδιακή αποδείχθηκε πτήση της EasyJet, που απογειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης από το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ με προορισμό την Κω καθώς επιβάτης προκάλεσε επεισόδιο με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να προσγειωθεί αναγκαστικά στο Μόναχο.

Σύμφωνα με την Sun ο επιβάτης που προκάλεσε την αναστάτωση, φέρεται να προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου ενώ αυτό βρισκόταν στον αέρα.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok έχουν καταγραφεί οι προσπάθειες του πληρώματος της πτήσης EZY8235 να περιορίσει τον - κατά πληροφορίες - μεθυσμένο επιβάτη αλλά και οι αποδοκιμασίες των επιβατών.

Κατά το βρετανικό δημοσίευμα ο επιβάτης αποκάλεσε, επίσης, «σκουπίδι» τον πιλότο όταν υπήρξαν αναταράξεις ενώ στη συνέχεια θεώρησε ότι έπρεπε να καταλάβει το αεροσκάφος ενώ αυτό βρισκόταν σε υψόμετρο 30.000 ποδών.

Λόγω της συμπεριφοράς του επιβάτη αυτού ο πιλότος προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μονάχου όπου εκεί αστυνομικοί συνέλαβαν τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Τελικά, φυτρώνουν ανεμογεννήτριες στα καμένα-Καταγγελίες για δημιουργία Αιολικού Πάρκου στους βιότοπους του Μαυρόγυπα μόλις ένα χρόνο από την πυρκαγιά στη Δαδιά

Η Ορνιθολογική Εταιρεία και η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης στη σχετική τους ανακοίνωση ζητούν από την...
νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες στο Κουρσκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σκληρές εικόνες: Γέμισαν πτώματα Ουκρανών στρατιωτών τα χαρακώματα στο Κουρσκ-Παραδοχή Ζελένσκι για τον στόχο της εισβολής (Βίντεο)

Ένα τρομερό βίντεο δείχνει ένα ουκρανικό χαράκωμα στο Κουρσκ να είναι γεμάτο με νεκρούς στρατιώτες του Κιέβου