Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Τραυματίστηκαν επιβάτες από απότομο φρενάρισμα λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη - «Πέσαμε κάτω, τσιρίδες, φωνές» (Βίντεο)

Χθες μεσημέρι Τετάρτης, έγινε τροχαίο με παράσυρση πεζού από λεωφορείο επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ένας πεζός προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο, από σημείο που δεν υπήρχε διάβαση, και βρέθηκε στην πορεία του λεωφορείου, με αποτέλεσμα, παρά το απότομο φρενάρισμα του οδηγού, να παρασυρθεί από το όχημα. Ωστόσο, το φρενάρισμα από το οποίο τραυματίστηκαν επιβάτες του λεωφορείου, αποδείχθηκε σωτήριο για τον πεζό ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί όμως οι επιβάτες του αστικού λεωφορείου, καθώς από το απότομο φρενάρισμα πολλοί έπεσαν κάτω και αρκετοί χτύπησαν.

Τι λέει επιβάτης λεωφορείου που τραυματίστηκε στη Θεσσαλονίκη


«Χάλια είμαι, 8 ημέρες δε θα μπορώ να πατήσω το πόδι μου, με πονάει πάρα πολύ. Είμαι στο σπίτι ξαπλωμένη με το πόδι σε δύο μαξιλάρια. Έχω ραγίσει το αριστερό πλευρό, μου είπαν θα δέσει», λέει στο Mega επιβάτισσα που τραυματίστηκε.

«Ήμουν μέσα στο λεωφορείο, όρθια, και κρατιόμουν και ο οδηγός, θεωρώ ότι αυτό παίζει ρόλο γιατί από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο λεωφορείο είδα ότι τρέχει, "κοκκαλώνει" με μια ταχύτητα "χ", το διπλό λεωφορείο και γίνεται ένας πανζουρλισμός. Όσοι ήμασταν όρθιοι όλοι πέσαμε κάτω, τσιρίδες, φωνές, μια κοπέλα έπεσε πάνω στο παράθυρο, έσπασαν τα τζάμια, βγήκε το κεφάλι της έξω από τα τζάμια».

«Κανένας δεν είχε αίματα. Εγώ, μια κυρία που χτύπησε τη μύτη της στο μπροστινό κάθισμα γιατί αυτή καθόταν, μία άλλη κοπέλα η οποία την είδα στο νοσοκομείο να φεύγει με νάρθηκα όλο μπροστά και στον λαιμό της. Αυτή πονούσε πάρα πολύ στην κλείδα», λέει η τραυματισμένη επιβάτισσα περιγράφοντας ένα σκηνικό τρόμου. «Έπεσα κάτω και χτύπησα το πλευρό μου σε μια θέση και τουλάχιστον 2-3 άτομα έπεσαν πάνω στο πόδι μου».

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Τελικά, φυτρώνουν ανεμογεννήτριες στα καμένα-Καταγγελίες για δημιουργία Αιολικού Πάρκου στους βιότοπους του Μαυρόγυπα μόλις ένα χρόνο από την πυρκαγιά στη Δαδιά

Η Ορνιθολογική Εταιρεία και η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης στη σχετική τους ανακοίνωση ζητούν από την...
νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες στο Κουρσκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σκληρές εικόνες: Γέμισαν πτώματα Ουκρανών στρατιωτών τα χαρακώματα στο Κουρσκ-Παραδοχή Ζελένσκι για τον στόχο της εισβολής (Βίντεο)

Ένα τρομερό βίντεο δείχνει ένα ουκρανικό χαράκωμα στο Κουρσκ να είναι γεμάτο με νεκρούς στρατιώτες του Κιέβου