Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κως: Σύρος «πρόσφυγας» καταγγέλλεται ότι βίασε 9χρονο παιδί!

Την απόλυτη φρίκη βίωσε ένα 9χρονο κοριτσάκι στα χέρια του 44χρονου Σύρου συντρόφου της μητέρας του, που φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του! Η νέα καταγγελία που έρχεται στο φως έχει προκαλέσει οργή στην τοπική κοινωνία της Κω, που παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις.

Το κουβάρι της σοκαριστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της Δευτέρας, όταν η 46χρονη μητέρα του παιδιού, με καταγωγή από την Ουκρανία πέρασε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας του νησιού και υποστήριξε στους αστυνομικούς πως το παιδί έπεσε θύμα ασέλγειας από τον ίδιο της τον σύντροφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την καταγγελία που υποβλήθηκε από την 46χρονη και την 24χρονη αδελφή της 9χρονης, οι φρικιαστικές πράξεις συνέβησαν στο σπίτι της θείας της ανήλικης όταν εκείνη έλειπε από εκεί. Μάλιστα, το παιδί εκμυστηρεύτηκε στην μητέρα του πως ο Σύρος «πρόσφυγας» είχε ασελγήσει και στο παρελθόν σε βάρος του!

Μετά την καταγγελία παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για την ανήλικη, ενώ διορίστηκε ειδική παιδοψυχολόγος για την λήψη κατάθεσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ