ζελεδάκια μανιταριών
Κοινωνία

Πήραν «ζελεδάκια μανιταριών» από παζάρι στον Αλμυρό και κατέληξαν στο νοσοκομείο -Ήταν για ένα 24ωρο σε κώμα

Το βράδυ της Τετάρτης, δύο κορίτσια 18 και 19 χρονών και ένας 26χρονος, ενώ περπατούσαν στον πεζόδρομο του Αλμυρού λιποθύμησαν στη μέση του δρόμου. Οι τρεις νέοι είχαν πάει στο παζάρι του Αλμυρού, αγόρασαν από πάγκο ζελεδάκια μανιταριών, και αφότου τα έφαγαν ένιωσαν αδιαθεσία.

Οι τρεις νέοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου η μια κοπέλα πήρε εξιτήριο χθες, ενώ η άλλη νεαρή και το αγόρι εξακολουθούν να νοσηλεύονται και είναι εκτός κινδύνου.

Ο πατέρας του 26χρονου, μίλησε στο Live News κι όπως τόνισε, ο γιος του ήταν για ένα 24ωρο σε κώμα.

«Ένα 48ωρο είχαμε. Την πρώτη μέρα ήταν πολύ χάλια ήταν σαν (να είχε πέσει) σε κώμα. Από το βράδυ που έγινε μέχρι την άλλη μέρα το βράδυ. Κάτι για ζελεδάκια. Δεν ξέρω τώρα τι έγινε εκεί πέρα, τι είναι αυτά, δεν τα γνωρίζω. Κυκλοφορούν, έχουν μερικά χρόνια. Τα άλλα τα παιδιά από την παρέα, ήρθαν και οι 3 στο νοσοκομείο αλλά οι 2 ήταν πολύ χάλια. Μάλλον, πρέπει να ήπιαν κιόλας, σίγουρα. Μας είπαν να προσέχει, να μην το ξανά κάνει άλλη φορά γιατί κινδύνεψε η ζωή του. Αυτόν τον συνέλαβαν και έκαναν έλεγχο αυτά τα ζελεδάκια. (Ο γιος μου) Δεν είχε κάνει καμία φορά τίποτα, ούτε κάπνιζε να φανταστείτε».

H μαρτυρία

«Τα ζελεδάκια αυτά ήταν κόκκινα και είχαν γεύση φράουλα ή κεράσι. Μου τα έδωσαν οι φίλοι μου και μου είπαν ότι είναι νόμιμα. Ήξερα ότι είναι ζελεδάκια κάνναβης. Πήρα μόνο ένα και άρχισα να νιώθω τρέμουλο. Δύο μέρες ήμουν χάλια και είχα πέσει σε λήθαργο. Ο ιδιοκτήτης του πάγκου στο παζάρι είπε στην παρέα μου “πάρτε ό,τι θέλετε”. Δεν ξέρω αν πλήρωσαν για τα ζελεδάκια. Υπέθεσα ότι είναι νόμιμα επειδή ήταν προς πώληση αλλά έπειτα μάθαμε ότι στη συσκευασία τους δεν αναγραφόταν η ποσότητα που περιείχαν», περιέγραψε άλλη μαρτυρία στο Live News.

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ