Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

«Αστακός» η Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ – «Υπάρχει ειδικός σχεδιασμός»

Αυξημένα αναμένεται να είναι τα μέτρα ασφαλείας στη φετινή ΔΕΘ, με τις ηγεσίες τόσο της ΕΛ.ΑΣ. όσο και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να μεταβαίνουν στη Θεσσαλονίκη που θα μοιάζει για μία περίπου εβδομάδα με φρούριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η φετινή διοργάνωση, που θα διαρκέσει από τις 7 – 15 Σεπτεμβρίου επικεντρώνεται στις σύγχρονες προκλήσεις για τη χώρα και στους κρίσιμους τομείς της οικονομίας.

«Υπάρχει ειδικός σχεδιασμός»

«Κάθε χρόνο είναι πολύ αυστηρά τα μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ. καθώς υπάρχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, όχι μόνο από πολιτικά πρόσωπα αλλά και από το κοινό» υπογράμμισε το πρωί της Δευτέρας 2/9 μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Πρέπει να διατηρηθεί η τάξη και η ασφάλεια και φυσικά να διευκολύνουμε τον κόσμο ως προς τις μετακινήσεις του. Και φέτος υπάρχει ειδικός σχεδιασμός για την επιτήρηση τόσο των εγκαταστάσεων όσο και για την ασφάλεια σε όλη την πόλη» σημείωσε.

Σχετικά με τις συγκεντρώσεις που αναμένεται να πραγματοποιηθούν από σωματεία και ενώσεις η Κωνσταντία Δημογλίδου διευκρίνισε «ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί πρόγραμμα, ούτε υπάρχουν αποφάσεις από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ