Κοινωνία

Σε κρίσιμη κατάσταση ο τουρίστας που ξυλοκοπήθηκε στο Ρέθυμνο (Βίντεο)

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται νεαρός τουρίστας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τέσσερις άνδρες έξω από κατάστημα εστίασης στο Ρέθυμνο.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (01.09.2024) ο νεαρός τουρίστας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Ρέθυμνο, από τέσσερις νεαρούς οι οποίοι τελικά συνελήφθησαν για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως φαίνεται στο βίντεο της ΕΡΤ, η φασαρία ξεκίνησε μετά από έντονο σύντομο διάλογο μεταξύ του ενός νεαρού και του τουρίστα, για να ακολουθήσει άγρια επίθεση σε βάρος του αλλοδαπού, η οποία και κατέληξε στον τραυματισμό του στο κεφάλι και σε όλο το σώμα.

Ο νεαρός τουρίστας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Υπάλληλοι του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή, έσπευσαν στο σημείο περνώντας χειροπέδες στους τέσσερις δράστες.

Παράλληλα, σε έρευνα που έγινε στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποιμενική ράβδος και ένα μαχαίρι. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ