Κοινωνία

Χτύπησαν 16χρονο στη Θεσσαλονίκη μετά από ραντεβού μέσω social media

Συνελήφθησαν τρία νεαρά άτομα εξαιτίας επίθεσης σε βάρος ενός 16χρονου στην περιοχή της Καλαμαριάς, το βράδυ της Παρασκευής, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, όλα έγιναν τις βραδινές ώρες, όταν δύο 18χρονοι μαζί με έναν φίλο τους, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί, με αφορμή προσωπικές διαφορές με δύο 16χρονους ημεδαπούς, συναντήθηκαν μαζί τους σε περιοχή της Καλαμαριάς, έπειτα από μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που απέστειλε μια ανήλικη, 16 ετών, σχετικά με το σημείο συνάντησης.

Αφού έφτασαν στο σημείο τα άτομα προχώρησαν σε εκφοβισμό ενός εκ των δύο ανηλίκων και επιτέθηκαν στον έναν με χρήση σωματικής βίας και αντικειμένων, ενώ του αφαιρέσαν γυαλιά ηλίου και έσπασαν το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 16χρονος παθόντας μετέβη σε νοσοκομείο της πόλης όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πέρασαν χειροπέδες σε δύο 18χρονους και μία 16χρονη, όλοι ελληνικής υπηκοότητας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κλοπής, παράβασης νόμου περί όπλων και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ