Κοινωνία

Βόμβα από τον Ρ. Κέννεντυ Τζούνιορ: Μας δίνουν εθιστικές τροφές που δηλητηριάζουν μαζικά τον παγκόσμιο πληθυσμό (Βίντεο)

Νέα αποκάλυψη έκανε ο υποψήφιος πλέον με τον Ν.Τραμπ, Ρόμπερτ Κέννεντυ τζούνιορ, με την οποία προειδοποιεί για τα άγνωστα ( κατά τον ίδιο) συστατικά στα επεξεργασμένα τρόφιμα στις ΗΠΑ, ενώ λάβρος είναι για την τροφική αλυσίδα σε όλο τον κόσμο.    

Ο RFK Jr επικρίνει τα επεξεργασμένα τρόφιμα στις ΗΠΑ: «Δεν μπορώ να εμπιστευτώ αυτό που αναγράφεται στην ετικέτα των συστατικών», δηλώνει ο ίδιος στο FOX NEWS.

Ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος Κέννεντυ τζούνιορ, αναλύει τις επιπτώσεις των επεξεργασμένων τροφίμων στην αμερικανική διατροφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η συμμετοχή μου στην εκστρατεία του Τραμπ θα είναι μια δύσκολη θυσία για τη γυναίκα και τα παιδιά μου, αλλά αξίζει τον κόπο αν υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα να σωθούν αυτά τα παιδιά. Τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τα χημικά και η παχυσαρκία καταστρέφουν την υγεία των παιδιών στις Η.Π.Α”, ανέφερε ο ίδιος.

Ο Κένεντι μίλησε για την προηγούμενη χρήση χημικών που καταστρέφει τη γη, καθιστώντας την άχρηστη για μελλοντική γεωργία."Το USDA δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον οικογενειακό αγρότη και να εξασφαλίσει μια υγιεινή προμήθεια τροφίμων. Αλλά η πραγματική του δουλειά είναι να κάνει ακριβώς το αντίθετο είναι να μας δώσει διαδικασία δηλητηρίασης, εθιστικές τροφές που μας δηλητηριάζουν μαζικά και μας σκοτώνουν και μας κάνουν τους πιο άρρωστους πληθυσμό στον κόσμο», τόνισε ο ίδιος και παλαιότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι γίνεται πραγματικά με την παγκόσμια τροφική αλυσίδα;

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει σε όλον τον κόσμο, σχετικά με την πολιτική πολλών εταιρειών τροφίμων.

Πληροφορίες αναφέρουν η χημική ουσία που εντοπίζεται σε πλήθος προϊόντων διατροφής αλλά και σε φάρμακα βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των ευρωπαϊκών ελεγκτικών αρχών εδώ και μεγάλο διάστημα.

Πρόκειται για τις νιτροζαμίνες, τις χημικές ουσίες που προκύπτουν από τη χημική αντίδραση νιτρικών και νιτρωδών αλάτων (που χρησιμοποιούνται ως συντηρητικά ή υπάρχουν φυσικά στα τρόφιμα) και από ορισμένες αμίνες (λόγω αλκαλικής διάβρωσης). Οι νιτροζαμίνες θεωρούνται καρκικογόνες και γονιδιοτοξικές, δηλαδή μπορούν να βλάψουν το DNA.

Τι γίνεται στις ΗΠΑ και φτάνει πλέον και στην Ευρώπη

Σύμφωνα με τον Δρ Δημήτρη Τσουκαλά, "το 95% του καλαμποκιού που παράγεται στις Η.Π.Α. είναι γενετικά τροποποιημένο, και είναι χρήσιμο στις βιομηχανίες τροφίμων, γιατί πολύ απλά, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής!

Η σόγια είναι ένα ακόμα γενετικά τροποποιημένο προϊόν που παράγεται παγκοσμίως. Μόνο το 2007, το 60% της συνολικής σοδειάς σόγιας ήταν γενετικά επεξεργασμένο. Όταν πιστεύουμε ότι τρώμε υγιεινά και ότι προσέχουμε το σώμα μας τρώγοντας σόγια και τα προϊόντα αυτής, στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε τι αλλαγές προκαλούμε στον οργανισμό μας.

Οι περισσότερες κτηνοτροφικές μονάδες έχουν βιομηχανοποιηθεί. Τα ζώα αναπτύσσονται στο διπλάσιο μέγεθος, στο μισό χρόνο. Όπως, για παράδειγμα, τα κοτόπουλα.

Αυτό μπορεί και επιτυγχάνεται χάρη στην επιστήμη, τα αντιβιοτικά και τις ορμόνες – τα οποία δεν αποβάλλονται από τα ζώα και συνεπώς καταναλώνονται και από εμάς, χωρίς να το γνωρίζουμε.

Στις μέρες μας, τα πάντα σχεδόν καλλιεργούνται με εντατικούς ρυθμούς: βοοειδή, κοτόπουλα, ψάρια, χοίροι, οστρακοειδή, αφού  όλα έχουν βιομηχανοποιηθεί.

Όσο περισσότερο επεξεργάζονται τα τρόφιμα, τόσο φτωχότερα είναι σε θρεπτική αξία.
Τα φρούτα και τα λαχανικά δεν ακολουθούν πια τις εποχές. Στα σουπερμάρκετ βρίσκουμε τα πάντα, όλο το χρόνο".

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) υπογραμμίζει ότι το 60% όλων των θανάτων παγκοσμίως αποδίδεται σε χρόνιες νόσους, προκαλούμενες από ανεπάρκεια θρεπτικών συστατικών των τροφών, ακόμα και στις αναπτυγμένες χώρες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ