Κοινωνία

Χαλκιδική: «Ναι» από την Εισαγγελία Εφετών για τεχνικό έλεγχο στο λούνα παρκ

Η απόρριψη του αιτήματός τους από τον Εισαγγελέα Πολυγύρου, ανάγκασε την οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική, να κάνει έφεση και δικαιώθηκε καθώς άκουσαν το πολυπόθητο «ναι».

Συγκινημένος ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, Γιώργος Καμπαϊλής, αναφέρει «η δικαιοσύνη λειτουργεί και όποιο εμπόδιο και αν μπει, θα προχωρήσει πολύ γρήγορα με αυτούς τους αξιόλογους ανθρώπους που την εκπροσωπούν για να δικαιωθεί το κάθε παιδί που έχει χαθεί, μαζί και το παληκάρι μου, το δικό μας παιδί».

Και συνεχίζει λέγοντας για τον τεχνικό έλεγχο από πιστοποιημένο μηχανικό στο λούνα παρκ ότι «εαν είναι δυνατό θα κληθεί και σήμερα η εταιρεία από την Αθήνα, σε συνεννόηση με την ΔΕΔΔΗΕ για να ηλεκτροδοτηθεί, για να γίνει ο έλεγχος πολύ άμεσα με εντολή δική του, σε πολύ λίγες ημέρες να υπάρχει το πόρισμα, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία. Δεν μας αφορά αν θα πρέπει να είναι εκεί ο ιδιοκτήτης του μηχανήματος. Αυτές είναι εντολές που δίνει η εισαγγελική αρχή».

Οι προσπάθειες του πατέρα του 19χρονου είναι τιτάνιες, με τον ίδιο και την οικογένεια του αδικοχαμένου να κουβαλούν τον δικό τους σταυρό.

«Όταν σβήσουν τα φώτα, πάλι οι ίδιοι οι γονείς, τα αδέρφια του, οι δικοί του φίλοι, οι δικοί του άνθρωποι θα είναι αυτοί που θα κλαίνει γιατί πολύ απλά δεν θα μπορεί να ξεχαστεί ο άδικος χαμός». Και προσθέτει «το θέμα είναι ότι χάνει ο κόσμος τα παιδιά του άδικα. Όλοι έχετε παιδιά και οικογένειες, δεν θέλει κανείς να σκεφτεί αυτό που ζει το δικό μου σπίτι. Τους ευχαριστώ όλους και προσπαθούμε με κάθε τρόπο, νόμιμο, αξιοπρεπή να καταλήξει το πόρισμα για να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Την ίδια ώρα, τα αδέρφια και οι φίλοι του 19χρονου βρέθηκαν από νωρίς έξω από το Δικαστικό Μέγαρο και φώναζαν δυνατά «Γιάννη ζεις, θα δικαιωθείς».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ