Κοινωνία

Στον εισαγγελέα σήμερα ο 35χρονος που επιχείρησε να βιάσει την 20χρονη στη Σαλαμίνα-Είχε προσπαθήσει να βιάσει 14χρονη σε λεωφορείο (Βίντεο)

Ο 35χρονος επίδοξος βιαστής της 20χρονης στη Σαλαμίνα, που χάρη στην παρέμβαση φίλου της γλίτωσε, είναι παλιός γνώριμος των Αρχών καθώς έχει «βαρύ» ποινικό παρελθόν.

Η κοπέλα σώθηκε από την έγκαιρη παρέμβαση φίλου της, ο οποίος έσπευσε στην παραλία μέχρι να φτάσουν οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σήμερα ο 35χρονος επίδοξος βιαστής θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

O επίδοξος βιαστής είχε κατηγορηθεί και πέρυσι για απόπειρα βιασμού, ενώ συνολικά είχε συλληφθεί 15 φορές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Star, τον Οκτώβριο του 2023 ο 35χρονος είχε συλληφθεί ξανά για απόπειρα βιασμού και για σεξουαλική παρενόχληση μιας 14χρονης μαθήτριας μέσα σε λεωφορείο στη Σαλαμίνα. Επίσης είχε συλληφθεί στο παρελθόν 15 φορές για διαρρήξεις, κλοπές και ναρκωτικά.

Σαλαμίνα: Ο 35χρονος είχε πλησιάσει και άλλη κοπέλα στην παραλία πριν τρεις εβδομάδες


Το Star έφερε στη δημοσιότητα μία ακόμα καταγγελία νεαρής κοπέλας, η οποία έπεσε θύμα παρενόχλησης από τον 35χρονο.

Η κοπέλα είπε πως ο ίδιος άντρας την πλησίασε πριν τρεις εβδομάδες στην παραλία της Σαλαμίνας, ζητώντας της αναπτήρα και ισχυριζόμενος ότι του έκλεψαν το κινητό την προηγούμενη μέρα στην ίδια παραλία.

«Αφού του είπα "όχι" και πως δεν έχω σήμα, με πλησίασε ξανά ρωτώντας με από πού είμαι και ότι με είδε μόνη και πήρε το θάρρος να έρθει να μου μιλήσει. Κατευθείαν του είπα ότι είμαι με τη μητέρα μου και όχι μόνη μου και απομακρύνθηκε, ζητώντας συγνώμη 10 φορές και σε εμένα και στη μητέρα μου, όταν βγήκε από τη θάλασσα. Το τι μπορεί να έκανε, αν όντως ήμουν μόνη μου, δεν θέλω να το σκεφτώ», είπε η κοπέλα.

Φίλος 20ρονης: "Το μοναδικό περιπολικό του νησιού είχε πάει για καύσιμα στην Αθήνα"


Φίλος της 20χρονης κατήγγειλε στο Star πως το ένα και μοναδικό περιπολικό του ΑΤ Σαλαμίνας δεν μπορούσε να πάει να συλλάβει τον επίδοξο βιαστή, καθώς είχε πάει για ανεφοδιασμό καυσίμων στην Αθήνα.

Aπό την πλευρά του, ο 39χρονος Αχιλλέας που έσωσε την 20χρονη από τα χέρια του 35χρονου και τον χτύπησε τραβώντας βίντεο από το κινητό, δήλωσε ότι δεν μετάνιωσε λεπτό που παρενέβη και έσωσε το κορίτσι.

«Δε μετάνιωσα καθόλου, θα το ξαναέκανα στο ίδιο περιστατικό. Μιλάμε για απόπειρα βιασμού. Η κοπέλα αυτή σήμερα δε θα ζούσε. Θα την έβρισκε ή το Λιμενικό ή η Αστυνομία...», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ