Κοινωνία

Γάμος Κασσελάκη-Τάιλερ: Συνεχίζονται οι εορτασμοί - Ιδιωτικό δείπνο και οργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων στα Χανιά

Σύμφωνα με το flashnews, παρέθεσαν ακόμη ένα δείπνο στους 130 καλεσμένους τους. Έτσι, μετά το δείπνο με θέα το Ενετικό Λιμάνι, παρέθεσαν δεξίωση στο κτήμα Κάμπος, στο Νέο Χωριό Χανίων.

Συγγενείς και φίλοι ξεκίνησαν να φτάνουν στο κτήμα από νωρίς το απόγευμα, ενώ το αγαπημένο ζευγάρι κατέφθασε λίγη ώρα αργότερα με ιδιωτικό αυτοκίνητο, το οποίο μπήκε στον χώρο της δεξίωσης, με σκοπό να αποφύγουν τις κάμερες.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, καθώς απαγορεύτηκε η είσοδος τόσο σε δημοσιογράφους όσο και σε κόσμο χωρίς πρόσκληση, με σκοπό τη διασφάλιση της ιδιωτικότητας των προσωπικών στιγμών του ζευγαριού.

Την Παρασκευή ο γάμος -Θα ακολουθήσει δεξίωση

Αύριο Παρασκευή κορυφώνονται οι εκδηλώσεις, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ θα παντρευτούν στις 17:00 στον Βοτανικό Κήπο, έναν επίγειο παράδεισο με φυτά, νερά και ζώα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στην τελετή δεν θα παρίσταται ιερέας ούτε κάποιος τοπικός από τον Δήμο Πλατανιά, ενώ οι καλεσμένοι θα είναι περίπου 150 άτομα.

Πηγές από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι ο wedding planer έχει ανοίξει ειδικό λογαριασμό σε γνωστή αμερικανική ιστοσελίδα διοργάνωσης γάμων προκειμένου Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ να δέχονται εκεί χρήματα ως δώρο από τους καλεσμένους τους από το εξωτερικό.

Η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στη συνέχεια σε μια βίλα που βρίσκεται στον κόλπο της Σούδας.

Το Σάββατο 31 Αυγούστου το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει αποχαιρετιστήριο πάρτι στους καλεσμένους τους σε beach bar.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ