Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θανατηφόρο τροχαίο στην Καλλιθέα: Η μοιραία στιγμή που κόστισε τη ζωή της 27χρονης (βίντεο)

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από τη στιγμή που «φεύγει» το ΙΧ της 27χρονης η οποία πριν από μία εβδομάδα, το πρωί της Τετάρτης 21/8, έχασε τη ζωή όταν το όχημά της έπεσε πάνω σε κολόνα, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Το πρωί της μοιραίας Τετάρτης, η κοπέλα κατέβαινε τη Λεωφόρο Αμφιθέας. Ήταν στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Παραλιακή, θέλοντας να στρίψει για Γλυφάδα. Το αυτοκίνητο ανέπτυξεnταχύτητα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, η κοπέλα επιχείρησε να προλάβει το φανάρι, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν σε τραγωδία.

Δείτε βίντεο:
 

 


Το ασημί αυτοκίνητο κατερχόμενο την Αμφιθέας ανέπτυξε ταχύτητα και αντί να κινηθεί στη συνέχεια, αριστερά, προς Γλυφάδα, συνέχισε σε μία τρελή πορεία σχεδόν ευθεία, καβαλώντας το πεζοδρόμιο και τις γραμμές του τραμ και καταλήγοντας σε μία σιδερένια πράσινη κολόνα, με αποτέλεσμα η κοπέλα να χάσει τη ζωή της.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος ούτε στην άσφαλτο αλλά ούτε στο χώμα. Παρά την προσπάθεια των διασωστών του ΕΚΑΒ και την μεταφορά της από την παραλιακή στο νοσοκομείο ΚΑΤ στην Κηφισιά, κατέληξε λίγες ώρες μετά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ