Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Η οργάνωση ΜΑΖ ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό εργοστασίου αυγών

Η οργάνωση ΜΑΖ (Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων) ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό εργοστασίου αυγών στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η ΜΑΖ ανέλαβε την ευθύνη για τη φωτιά στην αυγοπαραγωγική εταιρεία Tsakiris Family στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Αναφέρει, δε, ότι ο λόγος που έβαλε τη φωτιά είναι επειδή «χιλιάδες ζώα κάθε μέρα πεθαίνουν υπό άθλιες συνθήκες για τη γεύση της σάρκας τους, προσφέροντας ανυπολόγιστα κέρδη στα αφεντικά».

Μάλιστα, τα μέλη της ΜΑΖ τονίζουν ότι «αν το ξαναχτίσετε, θα το ξανακάψουμε».

Ο εμπρησμός σημειώθηκε στις 22 Αυγούστου στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας, κάηκε το μεγαλύτερο μέρος των εγκαταστάσεων, ωστόσο σώθηκαν τα ζώα.

Η ανακοίνωση ανάληψης ευθύνης:

 

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τον εμπρησμό της αυγοπαραγωγικής εταιρίας TSAKIRIS FAMILY στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Η λύπη σας για την κατεστραμμένη «περιουσία» σας αποτελεί πηγή διασκέδασης για μας. Δεν είστε επιχειρηματίες, είστε δολοφόνοι εκατομμυρίων ζώων. Χιλιάδες ζώα κάθε μέρα πεθαίνουν υπό άθλιες συνθήκες για τη γεύση της σάρκας τους, προσφέροντας ανυπολόγιστα κέρδη στα αφεντικά. Αισθανόμενα όντα που μπορούν να νιώσουν κάθε συναίσθημα που νιώθουμε κι εμείς, αντιμετωπίζονται ως πρώτη ύλη της καπιταλιστικής παραγωγής.

Σε ένα κόσμο που η εξόντωση των ανυπεράσπιστων (ζώων) αποτελεί κανονικότητα, εμείς αρνούμαστε να είμαστε μέρος της. Αρνούμαστε να κοιτάμε παθητικά τη σφαγή και πολεμάμε με φωτιά. Δεν περιμένουμε να «έρθει η ώρα» να ασχοληθούμε με τα ζώα όπως μας ζητάνε οι γραφικοί επαγγελματίες επαναστάτες. Ορίζουμε εμείς ότι η κατάλληλη ώρα είναι τώρα και προχωράμε με ανυποχώρητο αγώνα.

Μέχρι να κλείσει και το τελευταίο Άουσβιτς των ζώων.

ALF/KLM.

ΥΓ1: Αν το ξαναχτίσετε, θα το ξανακάψουμε.

ΥΓ2: Υπάρχουν πολλά σκουπίδια που με τον ένα τροπο ή τον άλλο συμβάλουν στην εξόντωση των ζώων. Μακράν τα αθλιότερα από αυτά είναι οι κρεατοφάγοι οικολόγοι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ