Κοινωνία

Μύκονος: Ερωτηματικά για τους τρεις Πακιστανούς που ομολόγησαν ότι βίασαν 24χρονη

Οι τρεις αλλοδαποί εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυκόνου στις 24 Αυγούστου και μάλιστα κατά την εξέτασή τους αποδέχθηκαν την πράξη του βιασμού, ενώ τα κινητά τους τηλέφωνα έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Παράλληλα, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, ελήφθησαν δείγματα βιολογικού υλικού, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίησή τους. Ωστόσο, το θέμα είναι γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι Πακιστανοί.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι Πακιστανοί οδηγήθηκαν στην εισαγγελία της Σύρου, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι γιατί δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Έτσι, υπάρχει ορατός ο κίνδυνος οι φερόμενοι δράστες να φύγουν από τη χώρα, όποτε θέλουν μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, καθώς δεν υπάρχει κανένας περιοριστικός όρος. Αξίζει να τονιστεί πως το βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές δεν ειναι καθαρό και δεν διακρίνεται σε αυτό ο βιασμός.

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε στις 30 Ιουνίου αλλά οι δράστες παρέμεναν άγνωστοι μέχρι και το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (24.08.24).

Μετά από αξιολόγηση βιντεοληπτικού υλικού και μαρτυρικών καταθέσεων προέκυψε πως δράστες του βιασμού είναι τρία άτομα με καταγωγή από το Πακιστάν.

Μάλιστα, οι αλλοδαποί  προσήχθησαν στο τμήμα ασφάλειας του νησιού και ομολόγησαν την πράξη τους. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν προς εξέταση δύο κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους, καθώς και βιολογικό υλικό που στάλθηκε προς εξέταση και ταυτοποίηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε η εκδίκηση του Πούτιν-Ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν στο Κούρσκ (Ολγκόβκα) παράλληλα με την αεροπορική επίθεση στην Ουκρανία (Βίντεο)

Ποια τρομερή μέθοδο χρησιμοποιούν οι ρωσικές μονάδες σε Ντονμπάς και Κούρσκ εξοντώνοντας εκατοντάδες Ουκρανούς-Κίνδυνος...