Κοινωνία

Καστοριά: Έγκυος γυναίκα κατήγγειλε τον άντρα της για απειλές

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η γυναίκα περίπου 30 χρονών που κυοφορεί το έμβρυο του άντρα που κατήγγειλε, απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού, όπου και κατέθεσε πως δέχεται μέσω μηνυμάτων στο προσωπικό της τηλέφωνο, σοβαρές απειλές για τη ζωή της από τον εν διαστάσει σύζυγο της, ο οποίος ζει και εργάζεται σε χώρα του εξωτερικού.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια στα μηνύματα που δέχεται από τον πρώην άντρα της, αναφέρει με λεπτομέρειες πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να κάνει πράξει όσα γράφει.

Άμεσα, η γυναίκα οδηγήθηκε στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, όπου κατήγγειλε το περιστατικό που την απασχολεί, ενώ το αρμόδιο γραφείο επιλήφθηκε της υπόθεσης και ακολουθήθηκε η σχετική διαδικασία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε η εκδίκηση του Πούτιν-Ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν στο Κούρσκ (Ολγκόβκα) παράλληλα με την αεροπορική επίθεση στην Ουκρανία (Βίντεο)

Ποια τρομερή μέθοδο χρησιμοποιούν οι ρωσικές μονάδες σε Ντονμπάς και Κούρσκ εξοντώνοντας εκατοντάδες Ουκρανούς-Κίνδυνος...