Κοινωνία

Βιασμός 16χρονης στον Κολωνό: Στον ανακριτή σήμερα ο 44χρονος

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα Τρίτη (27.08.2024) ο 44χρονος που βίαζε και απειλούσε επί 2 μήνες τη 16χρονη φίλη του γιου του στον Κολωνό, η οποία τον κατήγγειλε για βιασμό.

Ο 44χρονος έχει αρνηθεί τις κατηγορίες βιασμού εις βάρος της ανήλικης μαθήτριας και έχει υποστηρίξει ότι όλα έγιναν με τη δική της συναίνεση. «Είχαμε σχέση φανερά και για αυτή χώρισα τη γυναίκα μου», δήλωσε το newsit.gr ο κατηγορούμενος, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στον ανακριτή.

Η σκοτεινή υπόθεση για τις αποτρόπαιες πράξεις του, αποκαλύφθηκε όταν η 16χρονη δεν άντεξε και μίλησε στον πατέρα της για τον εφιάλτη που ζούσε. Σύμφωνα με την κοπέλα, ο ίδιος την απειλούσε ότι θα κάνει κακό στον πατέρα και την αδερφή της αν εκείνη δεν υπέκυπτε στις αρρωστημένες ορέξεις του.

«Θέλω να γίνει αλλιώς θα κάνω κακό στους δικούς σου», υποστήριξε η 16χρονη ότι της έλεγε ο 44χρονος. «Με έπιασε κάποια στιγμή στο σπίτι και μου λέει ότι έχει καρκίνο. Μία φορά με πήγε κάπου στην Πετρούπολη, ψηλά στο βουνό και μου λέει “θέλω αυτό κι αυτό”. Μου είπε “θέλω να κάνουμε έρωτα γιατί δεν ξέρω πόσο θα ζήσω και θέλω να γίνει μαζί σου”», είπε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της.

«Του έλεγα συνέχεια “γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί με βασανίζεις; Γιατί μου κάνεις κακό;”. Και εκείνος μου απάντησε “Κάν’ το, ειδάλλως θα πάθουν κακό οι δικοί σου. Θα σας κάψω τα σπίτια, θα σκοτώσω τον πατέρα και την αδερφή σου”», ήταν μερικές από τις απειλές που δεχόταν η 16χρονη, προκειμένου να ενδώσει.

«Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, είναι η ζωή της»

Για την σχέση που διατηρούσε με την 16χρονη, μίλησε ο γιος του 44χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της, στον Κολωνό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μιλούσαν όπως ένας πατέρας και μία κόρη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο γιος του 44χρονου μιλώντας στο Mega, είπε πως την γνώρισε πέρυσι από κοινή τους φίλη, στα τέλη Ιουλίου.

«Είχα σχέση με αυτό το κορίτσι από 10 Αυγούστου έως τον Μάρτιο. Με τον πατέρα μου είχαν γνωριστεί, γιατί την είχα πάει στο σπίτι μου. Δεν μίλαγαν καθόλου περίεργα. Μιλούσαν όπως ένα πατέρας και μία κόρη. Ίσα ίσα ο πατέρας μου ενδιαφερόταν για εκείνη και την ρώταγε αν θέλει να φάει ή να πιει κάτι», είπε ο γιος του κατηγορούμενου.

Μετά τον χωρισμό τους, ο γιος του 44χρονου είπε πως η 16χρονη επισκεπτόταν το σπίτι τους, ωστόσο δεν είχε δει τον πατέρα του να κάνει ποτέ σεξουαλική κίνηση, ενώ όταν έμαθε για τη σχέση τους, το μόνο που σχολίασε ήταν η μεγάλη διαφορά ηλικία τους.

«Από τη στιγμή που ήθελε και η κοπέλα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Είναι η ζωή της», σημείωσε.

Η αποκάλυψη του βιασμού

Ο 44χρονος από τον Ιούνιο μέχρι και την προηγούμενη Κυριακή του Αυγούστου (18.08.24), είχε συνευρεθεί 10 φορές με την μαθήτρια, σέρνοντάς την σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο στο κέντρο της Αθήνας.

Μέχρι που το παιδί, δεν άντεξε άλλο, «έσπασε» και με λυγμούς τα ομολόγησε όλα στον πατέρα της, ο οποίος και κατήγγειλε τον δράστη.

Ο 44χρονος συνελήφθη, τη στιγμή μάλιστα που έκοβε ύποπτες βόλτες έξω από το σπίτι της ανήλικης.

Οι Αστυνομικοί εξέτασαν το κινητό τηλέφωνο του δράστη, καθώς θέλουν να ερευνήσουν όλες τις συνομιλίες στα social media σε περίπτωση που δεν είναι η 16χρονη το μόνο περιστατικό.

Από την έρευνα, οι αρχές ανακάλυψαν τα αποτρόπαια μηνύματα που αντάλλασσε ο 44χρονος με την 16χρονη στα social media. «Είχαμε αρκετά μηνύματα. Κάθε φορά τα έσβηνε», δήλωσε στην κατάθεσή της η ανήλικη.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των άρθρων 98, 336 του Π.Κ «Βιασμός τετελεσμένος κατ’ εξακολούθηση» και 169 του Π.Κ για «Απείθεια» στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα παραπέμφθηκε στην ανάκριση και έλαβε προθεσμία για τις 27/8/2024.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το μετάνιωσε πικρά! Ο Ζελένσκι έβγαλε βίντεο κοντά στο Κουρσκ απειλώντας Πούτιν και Μόσχα-Ρωσικά μαχητικά Su-57 ξεκίνησαν να τον «κυνηγάνε»

Ρωσικά Su-57 πέταξαν πάνω από το Κουρσκ με κατεύθυνση προς το ουκρανικό Σούμι όσο βρίσκονταν εκεί ο Ουκρανός πρόεδρος...