Κοινωνία

Ηράκλειο: Γερμανός τουρίστας έλουσε με μπύρα και κλώτσησε τη σύντροφό του στο αεροδρόμιο

Σοκ έπαθαν πολλοί ταξιδιώτες που ήταν στον χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου “Ν. Καζαντζάκης” στο Ηράκλειο, καθώς είδαν ζευγάρι Γερμανών να καυγαδίζει άγρια και στη συνέχεια τον άνδρα να λούζει την σύντροφό του με τη μπύρα που κρατούσε ενώ μάλιστα δε δίστασε και να την κλωτσίσει.

Στο σημείο, το βράδυ της Παρασκευής, έσπευσαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αερολιμένα που συνέλαβαν τον 27χρονο Γερμανό, ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Η 19χρονη σύντροφός του κατέθεσε ότι είχαν περάσει τις διακοπές τους στο νότιο Ρέθυμνο και, όταν έγινε το επεισόδιο, περίμεναν να επιβιβαστούν σε πτήση για τη Νυρεμβέργη.

Όμως, καυγάδισαν επειδή ο νεαρός ξόδεψε τα τελευταία τους χρήματα για να αγοράσει μπύρες και εκείνος δεν δίστασε να αδειάσει πάνω της το μπουκάλι και να κλωτσήσει την ίδια και τις αποσκευές τους. Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη και εξύβριση και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το μετάνιωσε πικρά! Ο Ζελένσκι έβγαλε βίντεο κοντά στο Κουρσκ απειλώντας Πούτιν και Μόσχα-Ρωσικά μαχητικά Su-57 ξεκίνησαν να τον «κυνηγάνε»

Ρωσικά Su-57 πέταξαν πάνω από το Κουρσκ με κατεύθυνση προς το ουκρανικό Σούμι όσο βρίσκονταν εκεί ο Ουκρανός πρόεδρος...