Κοινωνία

Άντρας έπεσε στο κενό από σκαλωσιά πολυκατοικίας στις Συκιές Θεσσαλονίκης

Σοβαρό ατύχημα έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη καθώς άντρας βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από σκαλωσιά πολυκατοικίας στις Συκιές. Η πτώση του, προκάλεσε αναστάτωση στο σημείο, με αυτόπτες μάρτυρες να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ.

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 26 Αυγούστου του 2024 στις Συκιές στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένα άτομο έπεσε από σκαλωσιά σε πολυκατοικία και τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.

Το ατύχημα σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη συμβολή των οδών Ευσεβίου με Άρεως. Στο σημείο έσπευσαν λίγο πριν τις 09:00 ασθενοφόρο και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ για την διακομιδή του τραυματία στο νοσοκομείο.

Αυτόπτες μάρτυρες παραμένουν σοκαρισμένοι από τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν μπροστά τους και πλέον όλοι ευελπιστούν, ο τραυματίας να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του και να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατόν στο σπίτι, κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το μετάνιωσε πικρά! Ο Ζελένσκι έβγαλε βίντεο κοντά στο Κουρσκ απειλώντας Πούτιν και Μόσχα-Ρωσικά μαχητικά Su-57 ξεκίνησαν να τον «κυνηγάνε»

Ρωσικά Su-57 πέταξαν πάνω από το Κουρσκ με κατεύθυνση προς το ουκρανικό Σούμι όσο βρίσκονταν εκεί ο Ουκρανός πρόεδρος...