Κοινωνία

«Είχαμε σχέση φανερή και γι’ αυτή χώρισα με τη γυναίκα μου»-Σοκάρει ο βιαστής της 16χρονης στον Κολωνό

Ο 44χρονος κατηγορούμενος, μιλώντας στο newsit.gr από τα κρατητήρια του Τμήματος Γαλατσίου παραδέχεται πως είχε ερωτικό δεσμό με την 16χρονη, τονίζοντας πως χώρισε με τη γυναίκα του, όταν μαθεύτηκε η σχέση αυτή. Μάλιστα αναφέρει πως όλα ήταν φανερά και ότι τα ραντεβού με το θύμα γίνονταν σε δημόσιους χώρους.

Ο κρατούμενος, που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης στον Κολωνό, εκπροσωπείται από τον δικηγόρο κ. Δημήτριο Φουφόπουλο και μέσω του υπερασπιστή του επισημαίνει χαρακτηριστικά πως «Με την καταγγέλλουσσα διατηρούσα   επίσημα και φανερά σχέση και μάλιστα αυτό   ήταν και ο  λόγος  που  χώρισα με την γυναίκα  μου. 

Ουδέποτε απείλησα ή με οποιοδήποτε τρόπο εκβίασα την κοπέλα για να συνευρεθούμε. Η σχέση μας μάλιστα ήταν φανερή και γνωστή σε πολλά άτομα του περιβάλλοντός μας και όλες μας οι συναντήσεις ήταν είτε στο σπίτι μου είτε και σε   δημόσιους χώρους στον Κολωνό. Πράγματι, η κοπέλα διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με τον γιό μου και όταν χώρισαν με προσέγγισε   και   εγώ δυστυχώς  ενέδωσα. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και περιμένω να φανεί η αλήθεια».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το μετάνιωσε πικρά! Ο Ζελένσκι έβγαλε βίντεο κοντά στο Κουρσκ απειλώντας Πούτιν και Μόσχα-Ρωσικά μαχητικά Su-57 ξεκίνησαν να τον «κυνηγάνε»

Ρωσικά Su-57 πέταξαν πάνω από το Κουρσκ με κατεύθυνση προς το ουκρανικό Σούμι όσο βρίσκονταν εκεί ο Ουκρανός πρόεδρος...