Κοινωνία

Αποκαλύψεις "καίνε" τον ιδιοκτήτη του Λούνα Παρκ: Ο πατέρας του θύματος καταγγέλλει συνεργασία με τον Δήμο

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε ο 58χρονος ιδιοκτήτης του μοιραίου Λούνα παρκ στο Πευκοχώρι, που είχε απλώσει τα «δίχτυα» του και στη Θεσσαλονίκη, φέρνοντας παιχνίδια στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του δήμου Θερμαϊκού.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του από το λούνα παρκ του θανάτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Οι Δεκατιανοί» και αποκάλυψε μια νέα πληροφορία που έμαθε, την συνεργασία του Δήμου με τον επιχειρηματία.

«Σήμερα το πρωί μου ήρθε μια πληροφορία για συνεργασία του Δήμου με τον συγκεκριμένο επιχειρηματίας, είναι ένα πολύ καλό αλισβερίσι. Δεν με ενδιαφέρει ποιος παίρνει χρήματα από ποιον, με ενδιαφέρει ότι όλα αυτά τα χρόνια πάλεψα για να βγάλω αυτό το παιδί που είναι εξαιρετικό.

Θα τους καθίσω εκεί που δεν φαντάζονται, όλα μπορώ να τα δεκτώ, εκτός από το να πειράξουν τα παιδιά μου. Μου διέλυσαν κυριολεκτικά το παιδί μου», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιάννη.

Ο ίδιος αρχικά έδωσε μια συμβουλή στους γονείς που πιθανόν τον ακούνε: «Προσέχετε τα παιδιά σας και εμείς τα προσέχαμε αλλά η εξέλιξη ήταν άσχημη στην περίπτωση μας». Στη συνέχεια, αναφορικά με τη πραγματογνωμοσύνη που πραγματοποιήθηκε από την οικογένεια του και τον πραγματογνώμονα τους είπε πως: «Εντοπίσαμε σωρεία παραβάσεων στο λούνα παρκ».

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιάννη εξήγησε πως ο εισαγγελέας και η δικαιοσύνη είναι μέχρι στιγμής «άφαντοι» καθώς «οι ευθύνες είναι εντελώς ξεκάθαρες, είναι οφθαλμοφανές ότι σε όλα αυτά που οδηγήσανε το παλικάρι μου σε θάνατο πρέπει να πάρει θέση η δικαιοσύνη».

Η απορία του πατέρα που έχασε το παλικάρι του παραμένει μια: «Πού είναι ο εισγαγγελέας;».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ξεφτίλα ολκής-Η ΕΕ απάντησε επίσημα ότι δεν θα αντιδράσει στρατιωτικά αν οι Τούρκοι μπλοκάρουν την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδος

Το έργο κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα λόγω αναποφασιστικότητας της Αθήνας-Αυτό να το ακούνε όσοι έλεγαν κάποτε ότι η...