Κοινωνία

Κρήτη: Γερμανός τουρίστας «τύφλα» στο ούζο παράτησε τον 9χρονο γιο του - Το παιδί περιφερόταν μόνο του για 24 ώρες

Το παιδί βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του στους διαδρόμους του ξενοδοχείου, κάτι που δεν θα τραβούσε την προσοχή όσων τον είδαν, αν αυτό δεν κρατούσε από το πρωί της Τρίτης ως το μεσημέρι

Σύμφωνα με το το daynight.gr, με οκτώ μπουκάλια ούζο να κυλούν στο αίμα του, ένας 57χρονος τουρίστας από τη Γερμανία, που διαμένει σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου, έχασε την επαφή με το περιβάλλον αλλά κυρίως με τον 9χρονο γιο του, με τον οποίο είχαν έρθει στην Κρήτη για διακοπές.

Το παιδί βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του στους διαδρόμους του ξενοδοχείου, κάτι που δεν θα τραβούσε την προσοχή όσων τον είδαν, αν αυτό δεν κρατούσε από το πρωί της Τρίτης ως το μεσημέρι. Κατά την έρευνα που έκαναν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο – όπως αναφέρει η ΕΡΤ- ανακάλυψαν, ότι ο πατέρας του παιδιού ήταν σε βαθύ ύπνο στο δωμάτιό του, δίπλα σε 8 μικρά μπουκάλια ούζο που βρέθηκαν στο κρεβάτι του. Αμέσως, ειδοποιήθηκε η αστυνομία που παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο τμήμα, όπου έμεινε για σχεδόν 7 ώρες.

Στο μεσοδιάστημα ειδοποιήθηκε η μητέρα του παιδιού που βρισκόταν στη Γερμανία και είναι σε διάσταση με το σύζυγό της, η οποία έφτασε αργά το βράδυ της Τρίτης 20/08 στο Ηράκλειο και παρέλαβε το παιδί της.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσικό πλέον το Νόβγκοροντσκοε στην Α. Ουκρανία-Θα μπουν στο Κίεβο οι Ρώσοι ενώ οι Ουκρανοί θα είναι ακόμη στο Κούρσκ (Βίντεο)

Η Μόσχα χτυπά το Κίεβο και την Δύση αντιστρέφοντας το “ σχέδιο Κούρσκ” με προέλαση στην Ουκρανία για να αναγκάσει σε...